Calypsonissen JoJo

Juleunderholdning

Calypsonissen JoJo får igen stjernestatus, når DR genudsender "Nissernes Ø", som årets julekalender 2008.

Da danskerne i 1917 solgte De Dansk Vestindiske Øer til USA og rejste hjem, glemte de at få nisserne med. Nisserne på Sankt Croix - De Dansk Vestindiske Nisser - har klaret sig på tropeøen, men får nu stadig flere problemer med den amerikanske julemand, der slet ikke opfører sig, som Julemanden skal. Derfor kontakter de Nissebanden i Danmark for at få hjælp. I Danmark er Nissebanden imidlertid spredt for alle vinde - kun grødnissen Lunte er stadig i Den Gamle Vandmølle ved Holme-Olstrup. Heldigvis skal Luntes niece, universitetsnissen Pyt, tilbringe december måned i Vandmøllen. De tager sammen til Vestindien, og mødes med den islandske fitnisse Fígur Fígursson (Søren Pilmark), der har øernes fitnissecenter, komfurnissen Sugar (Pia Rosenbaum) med et meget eksotisk syn på madlavning og så den lokale calypsonisse JoJo - tilsammen danner de den nye nissebande.

Calypsonissen JoJo spilles af Roger Matthisen, der i november/december er klar med et forrygende show med fortællinger fra "Nissernes Ø", samt sang og musik fra bl.a. mega-hittet "Nisse Calypso".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Calypsonissen JoJo er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Calypsonissen JoJo

For booking af Calypsonissen JoJo ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Calypsonissen JoJo
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: