Ny EP fra Basim fra Xfactor

EP'EN "5" UDKOMMER 8. FEBRUAR

Mandag 4. februar 2013 kl: 10:12

Ny EP fra Basim

Til februar er det præcis 5 år siden, at hele Danmark for første gang blev præsenteret for den nu 20-årige sanger, BASIM. De sidste fem år har i den grad været travle for den unge mand, der i dag uden sammenligning er den artist fra X Factor, der har opnået den største succes.


Mere end 400 koncerter samt værtsroller på TV i ind- og udland er nogle af de ting, BASIM har opnået siden 2008. De 5 år skal fejres med ny musik!

Den 8. februar, præcis 5 år efter BASIM's første optræden i X Factor's liveshow, udkommer EP'en "5".
Den digitale udgivelse af EP'en kommer til at indeholde 5 helt nye danske numre + 1 bonusnummer - en duet med Line, der sidste år blev nummer 2 i X Factor. Den fysiske udgivelse indeholder 5 ekstra bonusnumre i form af liveoptagelser.
Samarbejdet med Line på singlen, "Brænder Inde", har en lidt speciel historie. Line har nemlig siden 2008 været stor fan af BASIM, og hun har derfor også været at finde blandt publikum til mange af hans koncerter.

BASIM har efter et turbulent 2012, hvor han i maj mistede sin far, valgt, at han vil rundt i landet og optræde med de nye numre for sine mange fans. Allerede fra februar vil han kunne opleves live rundt omkring i landet.

Sideløbende med denne danske udgivelse har BASIM arbejdet på sit internationale materiale i Los Angeles, hvor han har skrevet sange sammen med nogle af verdens førende sangskrivere, bl.a. den danske producer, Cutfather.

BASIM udtaler selv om EP'en "5"; "Jeg glæder til at hele Danmark skal høre mine nye sange, og håber at folk kan høre den udvikling jeg har gennemgået siden 2008"

EP'en "5" udkommer fredag d. 8. februar 2013.


© Copyright 2020 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.