Pegani

Børneunderholdning

Vant til børn - Erfaring tæller!

Steen Pegani er selv far til tre børn i alderen 2, 4 og 7 år, så han ved hvordan de skal håndteres og kender alt til Pokémon og Bratz - og til at grine så meget, at man er lige ved at tisse i bukserne.
Steen Pegani leverer et underholdende show, hvor alle er med fra start til slut. Børnene skiftevis skriger af grin og er musestille, og når der til flere numre skal bruges en medhjælper, ryger en skov af villige hænder i vejret. Pegani kan snakke med børn i alle aldre, og med flere tusinde forestillinger i bagagen, kan han rutineret håndtere enhver situation der måtte opstå.

Showet sammensættes efter det publikum der skal optrædes for, og kan rent aldersmæssigt dække et stort spektrum - fra 3-15 år - på én gang! Længden kan varieres fra 30-45 minutter - evt. 2 x 20 minutter. Publikums antal er underordnet.

Brug Pegani ved:

Skolefesten
Jubilæet i børnehaven
Juletræsfesten i fagforeningen
Åbent hus arrangementet i firmaet
Byfesten
Lang lørdag i cityforeningen
Festivalens børnescene

- hver gang der er brug for en solid omgang magisk underholdning.


Tilfredse kunder vender tilbage .TV2
I sommeren 2006 medvirkede Steen Pegani i 6 udsendelser på TV2, hvor han som dommer skulle udpege Danmarks bedste cirkusartist. Senere på året kan han opleves i yderligere 10 programmer på samme kanal.

Langelandsfestivalen
12 år i streg har Steen Pegani været hyret til at optræde på den store scene i børneland foran 1000 jublende børn.

City Horsens
Steen Pegani tager sig hvert år af afviklingen af det traditionsrige sæbekasseløb i hjembyen Horsens, hvor byens institutioner dyster over 24 heats. Endvidere er han hver sommer hyret til at optræde sammen med en række artister fra ind- og udland, ved byens populære Gadeteaterfestival.Cheez Dippers
I 2003 var Pegani gevinsten i en konkurrence for den populære snack. Hans foto var uden på 300.000 pakker, og efterfølgende optrådte Steen for de fem vindere.

Salling
Steen Pegani har over 30 gange været hyret til at optræde i vinter- og efterårsferie i stormagasinet i både Aalborg og Århus.Lalandia
Gennem de seneste 15 år har Pegani været fast afløser, når feriestedets egen entertainer, Niels Plys, har været forhindret.

Kangaroo
Gennem tre år var Pegani hyret til at sørge for underholdning i landets shop-in-shops med Kangaroo børnesko. I et samarbejde med gode kolleger blev det til over 150 besøg, hvor kunderne fik en noget anderledes indkøbsoplevelse.

Bruuns Galleri
Da Bruuns Galleri skulle åbne i Århus faldt det sammen med udgivelsen af en ny Harry Potter bog. Steen blev hyret til i en uge at underholde og undervise som Hogwards karismatiske troldmand.Europæisk Middelalderfestival
Gennem de sidste mange år har Steen haft jobbet som omvandrende taskenspiller og fusentaster, og på (nogenlunde) autentisk vis, præsenteret magi som det blev gjort for 500 år siden.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pegani er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Pegani

For booking af Pegani ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret