Martin Spang Olsen

foredrag

Martins foredrag er letforståelige for alle og fyldt med dynamiske øvelser og opgaver, som både kalder på smil og eftertanke. Ingen er helt de samme efter en omgang med Martin Spang Olsen.

Martin Spang Olsen er cand. mag i Musikvidenskab og Oldtidshistorie fra Kbh. Universitet og Royal Holloway University (UK).

Han er privatuddannet i klassisk guitar, klaver, sang, komposition, direktion, dans kampkunst, stunt, stage fight, skuespil samt diverse massage- og healingsformer.

Han har medvirket i mere end 100 teater-, film- og tv-produktioner siden 1983 og være leder af adskillige uddannelsesystemer - herunder Stunstskolen i København. Han har rådgivet og undervist på de fleste danske læreranstalter og været konsulent for erhvervslivet siden 1985.
Har instrueret dokumentarfilm og teaterproduktioner og er forfatter og medforfatter til en lang række fagbøger og artikler

Nedenstående foredrag kan efter ønske kombineres med workshops, uddannelsesforløb eller events.
Alle foredrag indeholder øvelser og eksempler.

Krop & Kontor
Fysisk bevægelse og kontorarbejde - kan de to forenes?

Hør hvordan Martin forener sundhed, trivsel og kontorarbejde i samarbejde med Sundhedsministeriet og Arbejdsmiljøsekretariatet.

Improvisation - den ny tids ledelsesprincip
Hvis en virksomheden skal improvisere, må lederen gå forrest - og hvem tør det?

Lær at finde ind til den lystbårne, intuitive improvisation, som alt godt lederskab er gjort af.

Kropssprog - den skjulte kommunikation
Undgå at sende de gale signaler - kroppen afslører alt!
Find glæden ved at tale i store forsamlinger! Der bliver med garanti både grinet og krummet tæer, når Martin tager deltagerne gennem kropssprogets skjulte kommunikation.

Innovation - de 9 trin
Lær om veje fra idé til produkt. Ofte fødes og dør ideerne, uden at vi opdager det.

Martin har udviklet en metode, der gennem 9 trin tager deltagerne gennem hjernens kringelkroge og direkte frem til den gode idé.

Stress er en gave!
Hvorfor er hele den vestlige verden - tilsyneladende frivilligt - ved at gå ned med stress?

Kunne det tænkes, at stress ikke er en sygdom, men en usynlig kilde til kollektiv udvikling, arbejdsglæde og sundhed?
Hør Martins bud på vestens folkesygdom, og mærk, hvordan stress kan forvandles til fremadrettet, konstruktiv energi.

Den Ny Skole
Hvordan kommer fremtidens skole til at se ud? Og hvordan så den ældste skole ud.

Dannelse/uddannelse, sansetræning, kultur og krop i fortid og fremtid.
Hvordan lærer vi at lære? Martin har om nogen benyttet sig af didaktiske systemer i sin vej gennem meget forskelligartet indlæring. Hør om psykens potentiale, og hvordan det kan omsættes til skolegang.

Indvendig træning
Findes der skjulte kræfter i vores krop - og hvordan får vi i så fald adgang til dem?

Martin har studeret de gamle kinesiske systemer, Qi Gong og Taiji siden 1982 og har jævnlig kontakt med en række mestre i Kina. Hør om de gamle mestres hemmeligheder, og mærk, hvordan stress kan forvandle sig til kreativitet og konstruktiv kraft.

Kristendommens hemmeligheder
Er Kristendommen i virkeligheden en rekonstruktion af ældre religioner? Og har Jesus dermed aldrig eksisteret?

Martin har specialiseret sig i tiden op til Kristendommens indførelse. Hør, hvordan vores nationalreligion har udviklet sig og hvilke hemmeligheden den stadig gemmer på.

Biografi
I en verden, hvor de store ideologier og religioner afvikles, hvor landegrænser smuldrer og hvor naturen er ved at blive kvalt, er kravet til intuitiv handling og improvisation pludselig blevet nærværende og uomgængeligt. Ingen nok så velfunderet kalkulation kan måle sig med den spontane, intuitivt improviserede handling. Som leder er det særligt nødvendigt med værktøjer, der kan navigere i tidens omskiftelige kaos, som kan tage ansvar, og som kan kommunikere.

Martin Spang Olsens mange uddannelser har bragt ham i kontakt med flere sider af livet, end de fleste når på et helt liv. Hans evne til at aflæse mønstre, trends og komplekse strukturer giver ham en unik evne til at rådgive, hjælpe og formidle på mange niveauer - navnlig inden for områder som improvisation, innovation, kreativitet og kommunikation.

En anden af tidens udfordinger er kroppen. Samtidig med at vort kalorieindtag stiger, falder den kropslige aktivitet fortløbende. Allerede nu kan vi se de samfundsmæssige følgevirkninger i form af en række "velfærdssygdomme", som optager en stigende andel af sundhedsudgifterne.

Som kropsekspert par excellence er Martin i stand til at rådgive om kroppes trivsel på alle niveauer. Gennem sit arbejde med de danske myndigheder om konceptet Krop & Kontor giver Martin råd og vejledning til virksomheder om, hvordan kroppens trivsel og sundhed kan implementeres i kontorarbejdet.

Men derudover har Martin et væld af foredrag på tapetet, fra kulturhistorie, fremtidsvisioner, arkitektur, kunst og politik til pædagogik, stress-håndtering, meditation og bevidsthedsudvikling. Martin arbejder som personlig rådgiver, som ledelsestræner, konceptudvikler, udøvende kunstner samt stunt- og kampekspert.

Martins foredrag er letforståelige for alle og fyldt med dynamiske øvelser og opgaver, som både kalder på smil og eftertanke. Ingen er helt de samme efter en omgang med Martin Spang Olsen.

Martin Spang Olsen har udgivet fagbøger, filosofiske bøger og digtsamlinger og en lang række artikler. Han har produceret CD'er, instrueret dokumentarfilm, skrevet filmmanuskripter, sunget i opera-, operette- og musicalforestillinger, komponeret musik til film, afholdt maleriudstillinger og medvirket i omkring 100 tv- og filmproduktioner som stuntman eller skuespiller.

- Cand. mag. i Musikvidenskab og Oldtidshistorie (1982 - 2007)
- Privatuddannet i klassisk guitar, klaver, sang, komposition, direktion og korledelse samt jazz-guitar og musical-sang samt skuespil, kunstmaleri, diverse dansestilarter og massageformer fra 1970
- Uddannet inden for 19 forsk. martial arts (i Danmark, England, USA og Kina) siden 1974
- Uddannet eller trænet inden for en række ekstremsportsgrene, herunder sky diving, scuba divning, bungy jump, river rafting, climbing & repelling, alpint skiløb siden 1979
- Professionel stuntman og skuespiller fra 1982
- Grundlægger af den danske stunt-branche og Stuntskolen i København fra 1983
- Konsulent for erhvervslivet fra 1985
- Privatuddannet i stunt co-ordination, stage fight, fight choreography i USA 1989-91
- Uddannet i historisk scenekamp i Norge, Sverige, USA og Canada fra 1995
Medstifter af Grundlægger af organisationerne MSO Productions, SDS (Sang, Dans og Slagsmål (1996)), OUE (Operation Udadvendt Energi (1999)) og Dionysos® (2007)
- Medstifter af NSFS (Nordic Stage Fight Society i (1996)), WACIMA (Worldwide Association of Chinese Internal Martial Arts (2004)), CFKH (Center for Kreativ Handlekraft (2004)) og Krop & Kontor (2008)
- Forfatter til en lang række fagbøger og artikler siden 1990Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Spang Olsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin Spang Olsen

For booking af Martin Spang Olsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Martin Spang Olsen

 Martin Spang Olsen
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere