Brian Hansen

skuespiller og foredragsholder

Brian Hansen vil gennem egne oplevelser fortælle om fænomenet stress og psykisk arbejdsmiljø. Andre emner kunne være Storytelling om Dario Fo og hans teatersyn eller vores fordomme om os selv og andre.

Brian Hansen foredrag:

· "Kroppen taler med - og det er humoristisk"
Skuespiller og moderne nar, der aflæser situationer og uddrager skarpe pointer, som Brian Hansen frækt og karikeret kaster tilbage i hovedet på os.

Kan på den måde gribe fat i vores fordomme om os selv og andre. Være med til at ruske op i vores forudindtagede holdninger til folk. Brian Hansen viser os typer og indfald fra hverdagen, så vi kan grine af genkendelsen, såvel når det gælder de "tåbelige" som de mere alvorlige eksistenser.

Og så har Brian Hansen en god fornemmelse for, hvordan kroppen sladrer om os, også når vi ikke ved det. Den fortæller hvad vi egentlig mener.

· Psykisk arbejdsmiljø og stress
Brian Hansen vil gennem egne oplevelser fortælle om fænomenet stress og psykisk arbejdsmiljø. Gennem sin mangeårige erfaring som skuespiller, instruktør, højskolelærer og leder, vil Brian Hansen indkredse de negative og positive faktorer, der ligger i stress. Hvordan spiller samfund, arbejdspladser og den "alvorspsykologi" som ligger til grund for vores måde at tænke på ind i vores hverdag.

Hvordan kan vi gennem brugen af humor forbedre arbejdsmiljøet?

Vanligt vil foredraget være en blanding af grin og oplysning.

· Forrygende Fo
Storytelling om Dario Fo og hans teatersyn.

"Der findes to former for teater: det komiske og det tragiske, her er en hårfin balance - når noget bliver virkelig komisk er det ofte tragisk, og når noget er virkelig tragisk bliver det ofte komisk!

Uanset hvordan vi bruger disse elementer i teateret, skal vi tænke på: Latteren er det basale for et godt liv!"

"Alting starter der hvor du blev født - det derfra fortællingen går og der alvoren ligger"

Hvem er han så, ham Dario Fo - den "gale" teatertroldemand fra Italien?

Om teatrets virkemidler med særlig vægt på Dario Fo og hans teatervirke, hvor det at arbejde med humoren, latteren og den folkelige fortælling vil stå i centrum.

Hvordan påvirker barndommen den kunstneriske karriere.

Der vil blive set på forskellige skuespilsteknikker som ligger til grund for at få en historie til at virke, kropssproget, rytme, timing.

Vi ser klip fra "Tigeren" og "Jesusbarnets første mirakel" samt andre, kraftfuldt formidlet af Brian Hansen.

Dario Fo modtog i 1980 Sonningsprisen og i 1997 Nobelprisen i litteratur.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Brian Hansen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Brian Hansen

For booking af Brian Hansen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Brian Hansen

 Brian Hansen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere