Frode Munksgaard

foredragsholder

Frode Munksgaard tager udgangspunkt i sine TV-programmer, og forsøger at komme ind på samfundsrelevante spørgsmål - både erhvervslivet og kulturen ... og ikke mindst livskvalitet og livsglæde.

Frode Munksgaard er først og fremmest kendt fra TV. Han er uddannet journalist på dagbladet Dannevirke i Haderslev. Han blev ansat på Radio Syd 1974. TV-avisen i København 1977, og har derefter været ved TV-Provinsafdelingen i Århus siden 1979. Først på Landet Rundt. Senere i programredaktionen, hvor det er blevet til programmer fra Sønderjylland, danske herregårde, antikvitetsprogrammer, portrætprogrammer, hammerslag. I alt en produktion på omkring 25 TV-programmer årligt. Fra 2004 til 2007 direktør for TV2 Charlie. Fra 2008 webredaktør og udviklingschef på bladet "Helse" samt eget kommunikationsbureau.

Frode Munksgaard foredrag:

· Bag om kameraerne
Frode Munksgaard tager udgangspunkt i sine TV-programmer, og forsøger at komme ind på samfundsrelevante spørgsmål - både erhvervslivet og kulturen ... og ikke mindst livskvalitet og livsglæde. Naturligvis bevæger han sig også lidt ind på det danske boligmarked med baggrund i sine erfaringer fra den populære TV-udsendelse "Hammerslag".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Frode Munksgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Frode Munksgaard

For booking af Frode Munksgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Frode Munksgaard

 Frode Munksgaard
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere