Jytte Dreyer

foredragsholder

Jytte Dreyer har gennem næsten 40 år arbejdet i Danmarks Radio. Hun har produceret en lang række TV-udsendelser, hvor titler som OTIUM, Musik i Arbejdstøj, er noget af det folk husker hende for.

En lang række portrætter og familieudsendelser er det også blevet til. På radioen har hun lavet "2 generationer spiller ud" og "på tremandshånd".

Nu er hun en meget benyttet foredragsholder, og foredragene handler altid om det alment menneskelige. "Det er ikke så let at være menneske - men prøv alligevel" lyder en opfordring.

Gennem de forskellige foredrag hun holder, går der en rød tråd, der handler om livsglæde.

Humor er et godt fundament for et rigt samvær, humor kræver ikke overskud, det giver overskud, og i hendes foredrag er der plads til en sund latter. Det er vigtigt at huske på Kumbels ord: "Den der kun tager spøg for spøg, og alvor kun alvorligt, han eller hun har fattet begge dele lige dårligt.

I foredragene er der plads til en god debat om de emner hun har taget fat på.

LIVSGLÆDENS NØDVENDIGHED
Det er selvfølgelig indlysende, at livsglæde giver et rigere og bedre liv, men ingen af os undgår vel helt sorger og bekymringer, og hvordan finder man så frem til glæden ved livet.

Opskriften findes ikke, men man kan øve sig i kunsten.

Livet er jo nu engang ikke det værste man har, og man skal huske på, at vi kun har eet forsøg, genudsendelse findes ikke her.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jytte Dreyer er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jytte Dreyer

For booking af Jytte Dreyer ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Jytte Dreyer

 Jytte Dreyer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere