Lene Gammelgaard

Foredragsholder

Lene Gammelgaard er efterspurgt internationalt som specialist indenfor mobilisering af kampånd og ukuelighed, hun aftvinger respekt på tværs af kulturer med sit fokus på aktivering af fornyet kampgejst til ledere og medarbejdere. Hun er i disse år specifikt efterspurgt på grund af sin hands-on erfaring og indsigt i Survive-Motivate-Inspire forsknings underbygget mind-change implementering.

Hendes troværdighed bekræftes af 16 års Keynote speaker opgaver, kurser, avisartikler, bøger, tv og radio udsendelser, der har tilført nytænkning til HR-afdelinger og lederteams. I 2012 bliver hun præsenteret i National Geographics Everest film, der optages nu. I foråret 2012 bliver hendes næste bog "Valget er dit" udgivet af Art Press. Som en motiverende taler forstærkes Lene's gennemslags kraft yderligere ved en unik scene-tilstedeværelse, der appellerer til alle grupper, og et harmonisk samarbejde med kunder og event-arrangører.
Booking af Motiverende Speaker Lene Gammelgaard kan være en af de mest lukrative beslutninger, du foretager. Stort set alle opgaver resulterer i en gentagelse booking.

Foredrag:

1. At nå tilsyneladende uopnåelige mål
2. Lederskabs lektioner fra Everest (baseret på Insead and Harward studie materiale)
3. "Vis modgang Hvem der er Boss" - Konstant overbelastning undergraver modstandskraft og arbejdsmoral
4. "Krise er din mulighed for forandring og vækst"
5. Galvaniser dig selv og dit team til at sikre optimal ydeevne selvom virksomheder er under pres som
følge af den globale økonomiske afmatning.
6. Få tilført fornyet kampgejst til dig og dine medarbejdere.
7. Opbygning af personlig vedholdenhed for at sikre optimal ydeevne i stigende kompleksitet.
8. Skab bæredygtige resultater med svindende ressourcer.
9. Holdbare strategier, der afspejler knivskarpe mål.
10. Indsigt og overblik over hvor lidt du skal gøre.

Alle præsentationer kan afvikles som 45-60 minutters Keynote-præsentationer. Klienten kan også vælge at komme dybere ind i mobiliseringen af vedvarende kampånd og modstandsdygtighed gennem vores workshops. Deltagerne er ikke helt de samme når de forlader eventen.

Læs hvad andre siger om Lene:
"Lenes præsentation var inspirerende og blev meget vel modtaget. Ud over at understrege det hårde arbejde, dedikation til teamwork og tackling af modgang i forbindelse med bestigningen af Mount Everest var jeg mest imponeret over hendes evne til at relatere disse oplevelser til de udfordringer, vi hver især står over for på daglig basis i erhvervslivet. Hun formåede overbevisende at knytte sine oplevelser til de problematikker, vi står overfor i vores organisation. Lene Gammelgaard præsentation var præcis, hvad vi havde brug for til at hjælpe med at målrette og motivere vores medarbejdere. Lenes bidrog absolut væsentligt til at gøre dette til et vellykket arrangement. Jeg kan varmt anbefale Lene for hendes motiverende evner og sin viden om de væsentlige færdigheder og kompetencer, der kræves for at lykkes i erhvervslivet."
D.D. McDavid, Daimler Chrysler Corporation, Vice President International, USA.

"Lene Gammelgaard har ved to lejligheder præsenteret sine tanker om ledelse og udvikling af mennesker til forskellige leder-grupper i Lego. Vi finder hendes ideer og forskning meget værdifulde ti l at udvikle ledere, mennesker og organisationskultur. Jeg vil derfor stærkt anbefale Lenes uvurderligt bidrag."
Kjeld Kirk Kristiansen, ejer LEGO Company, Billund, Danmark.

"At bevare et multikulturelt publikums opmærksomhed er hårdt nok. At efterlader os med nye måder at angribe vores forretningsområder på er professionalisme. Lenes dynamiske præsentation stil gjorde sessionen virkelig værdifulde og var helt rigtig til vort publikum og lejligheden."
Claus Skytte Nielsen. Direktør hos Maersk, A. P Møller

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lene Gammelgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lene Gammelgaard

For booking af Lene Gammelgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lene Gammelgaard

 Lene Gammelgaard
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere