Linda P

Stand-up komiker

Linda P er den pige mange store komikere sætter deres lid til, når de skal komme med et bud på Danmarks bedste kvindelige komiker.

Linda P er ikke typen der ser det store behov for at svine mænd til, men derimod snakker Linda P om de ting hun synes er sjovt.
Linda P. debuterede ved DM i stand-up 2004 som blev vist på tv2 zulu, hvor hun uden erfaring fik en direkte 2. plads.

Med sin tilbagelænede sydhavnske attitude, observersioner fra dagligdagen, snak fra sin malertid til pocahontas på hårde stoffer, skaber hun kærlighed i rummet fra det øjeblik hun træder op på scenen, hvor hun elsker at vær.

Siden sin debut har Linda P optrådt utallige steder, som opvarmer på John og AAges 20 års jubilæumsshow, skanderborgfestivalen, comedy zoo, et hav af cafeèr, julefrokoster, højskoler og meget andet.

En aften med Linda P på scenen, er en aften du sent vil glemme og med en stil du ikke har set før.

Linda P var hende du kunne høre i Elhøjs morgenkomplot med Jan Elhøj på The Voice, da hun bl.a gav den som Torstens havnetøs Charlotte der "GAV LAKS "!
Derudover har Linda P skrevet, sunget og komponeret nummeret Undskyld, som du kunne høre på Mick Øgendahls tourne`med onemanshowet "UNDSKYLD".

Du kender hende fra:

DM i stand-up, hvor hun blev nummer 2 i 2004 og Comedy Tour 2007.
Linda P. kan finde på at snakke om:

Forskellen mellem mænd og kvinder og andre småting.
Det vidste du ikke om hende:
P står for Petersen, men sig det ikke til nogen.

Kort om Linda P.

Linda P. er dronningen af dansk stand-up. En hamrende barsk, børnehadende, pinlig og stormundet dronning, men ikke desto mindre. Gennem de seneste år har hun lagt anmeldere og publikum ned, hvor hun kom, og hun bliver stadigt bedre. Det hele begyndte for Linda P. på DM i stand-up i 2004, hvor hun kom ind fra venstre og snuppede andenpladsen. Gengivelsen af hendes måske virkelige, måske opdigtede, liv på Havnen og hendes betragtninger over børn, parforhold og kvinder giver stærke lattermsukler - og Linda P. er ved at få en rigtig fanskare. Med både mænd og kvinder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Linda P er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Linda P

For booking af Linda P ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Linda P

 Linda P
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere