Anne Dorte Michelsen - foredrag

fordragsholder

Anne Dorte Michelsen kan bookes til foredrag med nedenstående emner:

DEN DANSKE SANG
Er den stadig en ung, blond pige?
Hvad skal vi med den?
Foredrag og a capella sang.

Fra "Op Al Den Ting" til "Handyman"
og historien om hvordan det hænger sammen.

Kroppen og sjælens sprog
- foredrag iblandet a capella sang, og med udgangspunkt i musikkens evne til frigørelse og forvandling.

Når man lukker sine øjne og synger, mærker man sig selv, kroppen rumsterer, hjertet gi'r sig og man får mulighed for at høre kroppen og sjælens hemmeligheder. Vi må aldrig glemme at give sangen til hinanden, som et kys, som en fortrolighed, er sangen det sted, hvor vi åbner os både udad og indad.

Lyt til barnets sang om livet, når det kører på sin røde traktor en sommermorgen, moren, der går afsted om formiddagen med barnevognen og synger godnatsange, den gamle dame på plejehjemmet, som næsten intet kan huske, men husker sin barndom og ungdomssange. Når vi synger i kor, når vi græder til musikken, danser til den, gribes af den og husker ved den, møder vi os selv og hinanden, mærker verden og os selv.

Hun fortæller om sine egne sange, om at finde dem, lære dem at kende, og mig selv at kende gennem dem. Hun fortæller om at finde Gud og møde ham i salmerne, selvom hun som rigtig mange danskere ikke er religiøst opdraget, bibelkyndig eller flittigste gæst i sognehuset.

Ind imellem giver hun eksempler på den musik, som hun taler om med a capella (uakkompagneret) sang.

Anne Dorte Michelsen tager også på turné til landets kirker.
Hun har i de seneste år fyldt de danske kirker med smukke salmesange samt egne kompositioner. Læs mere om turné til landets kirker

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Dorte Michelsen - foredrag er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne Dorte Michelsen - foredrag

For booking af Anne Dorte Michelsen - foredrag ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Anne Dorte Michelsen - foredrag

 Anne Dorte Michelsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere