Lotte Andersen

Skuespiller, sanger og foredragsholder

Book Lotte Andersen til foredrag om kvinder, "Oh happy day" eller om originalitet versus normalitet.

Kvinderoller og Heltinder
I mors blik lærer jeg mig selv at kende, som det ny menneske, jeg nu er blevet efter at have stået på èt ben. Men selvom jeg på et tidspunkt holder op med at sige det lige ud - så bor dette "se mig!" inden i mig hele livet, for identitet er ikke noget, du får en gang for alle. Den, du er gennem livet, den bliver du til, - ved at blive set og ved at se dig selv spejlet i de rollemodeller du omgiver dig med.

Lotte Andersen er skuespiller og har spillet mange forskellige slags kvinder på film, tv og teatret.
I sit foredrag taler Lotte Andersen om "kvinderoller". Både om dem på lærredet, men også om dem ude i virkelighedens hverdag, for det er roller, som gensidigt spejler hinanden. Vi genkender uden tøven os selv i den engelske kvindelige politi-kommissærs blik ligesom vi identificerer os med den enlige mor og der bliver i modsætning til for bare 10 år siden skrevet roller til kvinder, som aldrig før.

Lotte Andersen taler om, hvor vigtigt det er og hvordan vi undgår stereotyper, om heltinden anno 2008; Hende, som er stolt af sine styrker, men også af sine svagheder. Og hør mig til sidst afsløre, hvordan Sara Lund fra "Forbrydelsen", Pippi fra VillevillaKulla og Maude fra Korsbæk tilsammen udgør Lotte Andersens bud på vores første kvindelige statsminister.
Glæd dig til et tiltrængt gensyn med en perlerække af historiens mest markante kvinderoller lige fra Marilyn Monroe i "Diamonds are a girls best friend" til Emma i Rottehullet og Lara Croft fra Tomb Raider .

Læn dig tilbage og mød din indre heltinde undervejs i dette personlige og humoristiske foredrag om "Kvinderoller og Heltinder"

Oh happy day
Lotte Andersen inviterer til en spændende aften med sang, film og debat. Aftenen starter med, at Lotte Andersen lærer deltagerne at synge gospel. Lotte Andersen har selv i New York og Los Angeles oplevet fascinationen af at synge gospel. "Så rækker man ud, man giver, man deler ud af sig selv, uden at opgive sig selv" Denne særlige følelse af lethed og samvær samt oplevelsen af at blive båret af sted af korets kraft og flerstemmighed", vil Lotte Andersen gerne give andre mulighed for at opleve.
Derefter vil hun fortælle om tilblivelsen af sin film "Oh Happy Day", fra idé til den færdige biograffilm, som handler om den slumrende og flegmatiske hovedperson Hannah og hendes møde med gospelen, personificeret i hendes absolutte modsætning, den passionerede baptistpræst Jackson.

Aftenen slutter med en debat om film og tro.

Originalitet versus Normalitet
- om idé-udvikling
En skuespillers værste fjende er ikke overraskende Normalitet. Hver aften på teatret må du genopfinde din rolle, som vel at mærke er nøje indstuderet. Du arbejder målrettet på at finde inspirationen, gnisten til samme præstation aften efter aften, så den aldrig bliver rutinepræget. På filmoptagelser skal du hurtigt kunne omstille dig din instruktørs forskellige visioner. Du skal rumme og generøst stille alverdens muligheder til rådighed. Der kan man for alvor tale om forandringsvillighed.

At være succesfuld skuespiller kræver styrke indenfor nytænkning. At kunne finde alternative vinkler, have hurtig og ubelastet adgang til den originale og kreative "strøm" er derfor en stor del af skuespillerens træningsopgave. Jeg vil tale om det arbejde, som ligger forud for en stor skuespillerpræstation.

Beskrive principper og demonstrere med øvelser for deltagerne, hvordan ide-udvikling/"innovation" foregår på scenen såvel som i en skriveproces. Det publikum aldrig får at se - den grundlæggende tankegang, som ligger bag skuespilkunst.

Lotte Andersen vil, med baggrund i sin karriere som skuespiller og manuskriptforfatter, tale om "Mod til forandring".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lotte Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lotte Andersen

For booking af Lotte Andersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lotte Andersen

 Lotte Andersen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere