Søren Kragh-Jacobsen

Foredragsholder & filminstruktør

Søren Kragh-Jacobsen Musiker, filminstruktør og reklamefilminstruktør. Søren Kragh-Jacobsen er først og fremmest kendt for sin karriere som filminstruktør, hvor han bl.a. har "opdaget" en lang række danske stjerner som bl.a. Nikolaj Lie Kaas, Iben Hjejle og Thomas Villum Jensen.

Hans internationale gennembrud opnåede han med Dogme95-filmen "Mifunes sidste sang" i 1997. Filmen vandt sølvbjørnen ved Berlinalen i Berlin samme år samt en række andre internationale priser. Blandt andre nævneværdige priser har han bl.a. vundet tre "Bodil"'er og en Emmy. Som musiker blev han for alvor kendt da han sammen med Leif Lindskov fik et hit med sangen Kender du det? (Mona, Mona, Mona), fra LP'en Hinkeruder På Motorvejen fra 1975.

Anden verdenskrig på film
Med udgangspunkt i Søren Kragh-Jacobsen´s film "Drengene fra Sankt Petri" og "Øen i fuglegaden" fortæller instruktøren om filmenes tilblivelse, om det historiske og praktiske forarbejde, om at arbejde med amatører, og om at stå i en 35 grader varm pap ruin og instruere vinter, eller ligge på en jernbanespor i Polen i minus 15 grader og vente på damptog med 250 kilo sprængstof, et tog der er ude af kontrol. Foredraget er krydret med klip fra filmene.

En dogmatikers bekendelser
En reflekterende tour de force gennem 25 års filmproduktion. Fra den nærmest dogmeagtige Vil du se min smukke navle" over store produktioner som Skyggen af Emma, Drengene fra Sank Petri og Øen i fuglegaden tilbage til rigtig DOGME med Mifunes sidste sang.

Instruktøren viser korte klip og fortæller om sine metoder, intentioner og oplevelser under indspilningerne af disse film der alle handler om almindelige menneskers sejre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Kragh-Jacobsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Kragh-Jacobsen

For booking af Søren Kragh-Jacobsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Søren Kragh-Jacobsen

 Søren Kragh-Jacobsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere