Thomas Breinholt

TV-journalist, Vært, Udviklingschef

Thomas Breinholt tidligere udviklingschef for TV2 og lige nu udviklingschef for et af Danmarks største TV-produktionsselskaber, Blu, har Thomas været idé-mand bag flere succes-rige og prisvindende TV-formater, blandt andet Åndernes Magt, Klamphuggerne, Zulu Djævleræs, Den Sorte Box, Operation X, Praxis, På Kanten Af Verden, Skolen - Verdensklasse på 100 dage og den nye serie Sjæl og Videnskab på DR2.

Drevet af en ubændig nysgerrighed har han rejst i de mest utilgængelige afkroge af kloden og er medlem af Eventyrernes Klub. Men han har også udforsket den indre verden - senest i Dokumentarserien Sjæl & Videnskab på DR2, der undersøger om der er videnskabelige beviser for, at vi har en sjæl.

1: Kan du helbrede dig selv ved at tænke anderledes?
Kan man tænke sig rask? Og kan man tænke sig ihjel? Hvor meget styrer vores sjæleliv vores fysiske krop? Og kan vi ligefrem helbrede os selv, hvis vi ændrer vores bevidsthed? I Sjæl og Videnskab på DR2 har Thomas Breinholt udforsket disse spørgsmål hos nogle af verdens førende forskere. Og svaret er stærkt overraskende og vender op og ned på vores forestillinger om vores egne indre kræfter. Vidste du, at negativ vurdering af dit eget helbred - selvom du er rask - kan koste dig 10 år af dit liv? Eller at et harmonisk parforhold beskytter dit hjerte-kar-system? I foredraget gennemgår Thomas Breinholt både de nye forskningsresultater fra serien og viser uddrag og klip fra forsøg og interviews, der ikke har været bragt i fjernsynet. Og viser, hvordan meditation, visualisering og erindret sundhed kan aktivere vore egne skjulte kræfter og føre til store fysiologiske forandringer i os.

2: Hvad sker der, når du dør - og hvad sker der bagefter?
Dette grundlæggende spørgsmål har altid optaget os mennesker - og har hidtil været et spørgsmål om religion - og overtro. I både programserien Åndernes Magt for 10 år siden og nu i Sjæl og Videnskab på DR2 har Thomas Breinholt undersøgt spørgsmålet - og denne gang med udgangspunkt i den nyeste videnskabelige forskning indenfor området. Thomas Breinholt gennemgår den stort set ukendte forskning i børn med minder om tidligere liv, nærdødsoplevelser, dødslejefænomener og efterdøds-kommunikation fra de bedste forskere i verden indenfor felterne. Forskningen stiller grundlæggende spørgsmål ved, om det er hjernen, der skaber bevidstheden - eller om vi har en sjæl, der kan eksistere uafhængigt af vores krop. Foredraget er baseret både på filmklip og interviews med fremtrædende forskere, spændende case-historier og forsøg, der ikke har været vist på fjernsynet.

3: Har vi en 6. Sans - og hvordan kan vi lære at bruge den?
Ca. halvdelen af befolkningen tror på, at vi har en 6. Sans. Men den traditionelle videnskab afviser det som fup og hallucinationer. Men hvem har ret? Thomas Breinholt fremlægger den nyeste forskning, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad vores bevidsthed overhovedet er for noget - og hvad den er i stand til. Han gennemgår især den nyeste forskning i telepati og forudanelser om fremtiden, der lader til at vise, at vi mennesker er forbundne på en helt anden måde, end de fleste forestiller sig. Og at vi muligvis kan mærke fremtidige hændelser. Bryder disse fænomener naturlovene - eller viser kvantefysikken os, at de er mulige? Og hvad betyder denne evne, hvis vi har den? Hvordan kan vi så bruge den? Og kan vi øve os i at blive bedre til at lytte til den 6. Sans? Vi ser filmklip og spændende forsøg, der ikke har været i fjernsynet. Vær klar til et stærkt bevidsthedsudvidende foredrag.

4: Hvordan skaber du en følelsesmæssig historiefortælling?
Historier og eventyr er føde for sjælen. Og tjener et dybt formål for os alle sammen. Danskernes enorme glubske appetit på at få fortalt historier - om kendis´ers privatliv, krimier, nyheder, personfikseringen i politik, bøger, film og TV - handler ikke om, at vi keder os og vil underholdes. De handler om noget langt mere essentielt: At vi har BRUG for den underbevidste visdom de indeholder. Psykologisk går de fleste menneskers liv i hak med gentagelser af de samme destruktive mønstre. Historier og eventyr viser os vejen ud, vejen tilbage til os selv. Thomas Breinholt giver med dette spændende foredrag en indføring i de dybeste lag i historiefortælling. Hvordan designer man dem, hvad virker og hvad virker ikke - og hvorfor er den vigtigste scene altid Maskefaldet? Lær at skabe historier, så de rører ved de dybeste lag i andre mennesker. Med masser af eksempler fra andres og egne produktioner ser vi TV-klip og råklip.

To nye foredrag af Thomas Breinholt:


Videnskaben om Kærlighed:

Vidste du, at der er lavet masser af forskning i det store mysterium: Kærlighed? Med udgangspunkt i den nye DR2-serie Kærlighedens Laboratorium fortæller Thomas Breinholt om den nyeste og mest spændende forskning. Vidste du, at man ud fra en kort videooptagelse af par, der taler sammen, kan forudsige med ca. 90% nøjagtighed, om de vil gå fra hinanden? Hvad er den videnskabelige forklaring på, at nogle af os går fra det ene dysfunktionelle forhold til det andet? Og at så mange forhold går i stykker? Hvad fortæller hjernescanninger os om, hvorfor ulykkelig kærlighed kan føre til mord og selvmord. Hvordan spotter man en utro mand - og er nogle genetisk udstyret til utroskab? Og hvorfor bliver vi tiltrukket af lige netop ham eller hende? Med klip fra udsendelserne går Thomas Breinholt i dybden og fortæller, hvordan forskningen kan hjælpe os med at vælge den rigtige partner - og holde kærligheden i live med den, vi har fundet.

Fedt, Fup og Flæskesteg - bliver vi syge af industrimad?

Med udgangspunkt i DR2´s populære serie "Fedt, Fup og Flæskesteg" fortæller Thomas Breinholt om den mest spændende nye forskning i den mad, vi spiser. Hvorfor er fisk så vigtig for vores hjernes udvikling? Er alvorlige psykiske lidelser delvist udsprunget af den mad, vi spiser? Har fødevarer f.eks. hovedansvaret for udviklingen af depression, Alzheimer, autisme og ADHD? Er industrimaden skyld i, at vi ser en epidemi af psykisk sygdom over hele Europa? Er Økologisk mad overhovedet sundere? Hvorfor er vi ramt af en fedmeepidemi? Hvordan fupper man forbrugerne mest effektivt i supermarkederne? Hvor skadeligt er sukker egentligt? Og hvad skal vi gøre som forbrugere, hvis vi gerne vil leve sundt - men ikke har råd til dyre, eksklusive feinschmecker-produkter? Thomas Breinholt viser, hvad der er fup og hvad der er fakta i fødevarejunglen og blandt alle de sundhedsråd, vi bombarderes med.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Breinholt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Breinholt

For booking af Thomas Breinholt ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Thomas Breinholt

Fire nye foredrag fra Thomas Breinholt

Fire nye foredrag fra Thomas Breinholt

FOREDRAGHOLDER

Thomas Breinholt TV-journalist, Vært, Udviklingschef. Titlerne er mange, men det gør ham bestemt ikke kedelig. Drevet af ubændig nysgerrighed og fantastisk foræller-gen giver Thomas dig valuta for penge.

Thomas Breinholt været idé-mand bag flere succes-rige og prisvindende TV-formater, blandt andet Åndernes Magt, Klamphuggerne, Zulu Djævleræs, Den Sorte Box, Operation X, Praxis, På Kanten Af Verden, Skolen.

Drevet af en ubændig nysgerrighed har han rejst i de mest utilgængelige afkroge af kloden og er medlem af Eventyrernes Klub.

Nu er han klar med en ny række foredrag:

1) Kan du helbrede dig selv ved at tænke anderledes?
2) Hvad sker der, når du dør - og hvad sker der bagefter?
3) Har vi en 6. Sans - og hvordan kan vi lære at bruge den?
4) Hvordan skaber du en følelsesmæssig historiefortælling?

I kan læse meget mere om ovenstående foredrag på Thomas Breinholt profil her på siden


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Thomas Breinholt

 Thomas Breinholt
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- Alex Nyborg Madsen
- Amin Jensen
- Anders & Peter Lund Madsen
- Anders Bircow og Simon Steenholm
- Anders Blichfeldt
- Anders Lund Madsen
- Anders og Bent Bro
- Andreas Ekström
- Anne Dorte Michelsen - foredrag
- Anne Larsen
- Anne Linnet
- Annika von Holdt
- Ann-Mari Max Hansen
- Ann-Mette Elten
- Ann-Mette Elten
- Arne Schumann
- Asser Amdisen
- Astrid og Kaj Kristensen
- Bakkens Pjerrot - foredrag
- Banko Carl
- Benedicte Riis
- Bengt Burg
- Benja Stig Fagerland
- Bent Fabricius-Bjerre
- Bent Falbert
- Bent Jørgensen
- Birthe Kjær foredrag
- Bjarne G. Nielsen
- Bjarne Nielsen Brovst
- Bjørn Lomborg
- Bjørn Tidmand
- Bo Østlund
- Brian Clausen
- Brian Hansen
- Brødrene Ahmad
- Bubber
- Carsten Berthelsen
- Carsten Knudsen
- Carsten Mørch
- Casper Elgaard
- Cecilie Beck
- Cecilie Hother
- Chili John
- Chili Turèll
- Christian Horn
- Christian Kronman
- Claus Elgaard
- Clement Behrendt Kjersgaard
- Connie Svendsen
- Dennis Knudsen
- Dorte Sachmann Møller
- Eliabeth Gjerluff Nielsen
- Erik Clausen
- Erik Grip - Fællessang
- Erik Peitersen
- Eskild Ebbesen
- Fahmy Almajid
- Familien Koppel i ord og billeder
- Farshad Kholghi
- Fif Beck
- Finn Majlergaard
- Firmagospel
- Flemming Jensen
- Flemming Leth
- Flemming Pless
- Frank Andersen
- Frank Esmann
- Frode Munksgaard
- Georg Metz
- Georg Ørskov
- Ghita Nørby
- Ghita Nørby & Lars Hannibal
- Gitte Koldtoft
- Gordon Kennedy
- Grethe Mogensen
- Hans-Georg Møller (Gorm)
- Helene Rosendahl
- Henning Andersen
- Henning Dyremose
- Henrik Boserup
- Henrik Byager
- Henrik Dahl
- Henrik Day Poulsen
- Henrik Lewis-Guttermann
- Henrik Palle
- Henrik Qvortrup
- Henrik Strube & Gravers Graversen
- Hilda Heick
- Huxi Bach
- Ib Michael
- Ida Bjørn Nielsen
- Ingrid Kristensen
- Ivan Z. Sørensen
- Jacob Haugaard
- Jan Gintberg
- Jan Huus
- Jan Pytlick - foredrag
- Jane Rosengren
- Jenna Christensen
- Jens Alstrup
- Jens Gaardbo
- Jens Peter Madsen
- Jens Romunstad (Biker Jens)
- Jens-André P. Herbener
- Jesper Bank
- Jesper Bo Jensen
- Jesper Grønkjær
- Jesper Jensen
- Jesper Theilgaard
- Jesper Theilgaard
- Jim Lyngvild
- Joan Ørting
- Johannes Konstantin Neergaard
- Johannes Langkilde
- John Andersen
- Julius Mygind
- Jytte Abildstrøm
- Jytte Dreyer
- Jørgen de Mylius
- Jørn Duus Hansen
- Karen Mukupa
- Karen Thisted
- Karen Thisted & Huxi Bach
- Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus
- Karolina Bogus
- Kathrine Lilleør
- Keld og Hilda Heick
- Kenneth K
- Kim Bildsøe Lassen
- Kirsten Norholt
- Kirsten Siggaard foredrag
- Kirsten Vaupel
- Kristian Skovbo
- Kåre Quist
- Kaare R. Skou
- Lars Bom
- Lars Krogh Jeppesen
- Lasse Helner
- Lasse og Mathilde
- Lasse Spang Olsen
- Leif Fabricius
- Leif Fabricius
- Lena Bentsen
- Lene Gammelgaard
- Lene Johansen
- Lene Rikke Bresson
- Line Baun Danielsen
- Lisbeth G Petersen
- Lisbeth Weitemeyer
- Lise-Lotte Lohmann
- Lissen Marschall
- Lisser Frost Larsen
- Lone Hertz
- Lone Koppel
- Lone Kühlmann
- Lone Kühlmann og Karen Thisted
- Lotte Andersen
- Lotte Heise
- Lotte Paarup
- Mads Arlien-Søborg
- Mads Christensen
- Mads Keiser
- Margaret Lindhardt
- Marianne Levinsen
- Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid
- Martin Arli
- Martin Lindstrøm
- Martin Spang Olsen
- Martin Østergaard
- Mette Frobenius
- Mette Frobenius
- Mette Fugl
- Mette Korsgaard
- Michael Falch
- Michael J. D. Linden-Vørnle
- Michael Milo Jørgensen
- Michael Thomsen
- Michael Vesterskov
- Michael Winckler
- Michael Zile
- Michele Bellaiche
- Mikael Kamber
- Mikkel Beha Erichsen
- Mikkel Gundersen
- Mille Eigard Andersen
- Mina Harding Iranzad
- Mogens Dalsgaard
- Morten Wieghorst
- Naja Marie Aidt
- Niclas Heri Jákupsson
- Nicolai Bangsgaard
- Nicolai Moltke-Leth
- Niels Barfoed
- Niels Krøjgaard
- Nikolaj Cederholm
- Nis Boesdal
- Odile Poulsen
- Ole Borum Kristiansson
- Ole Michelsen
- Ole Sohn
- Peer Kaae
- Per Pallesen
- Per Rock
- Per Wimmer
- Pernille Aalund
- Pernille Aalund og Gitte Koldtoft
- Peter A. G. Nielsen
- Peter Abrahamsen
- Peter Larsen
- Peter Lund Madsen
- Peter Mygind
- Peter Qvortrup Geisling (lægens bord)
- Peter Tanev
- Peter Vuust
- Peter Aalbæk Jensen
- Petro Mielczarek
- Povl Carstensen
- Preben Mejer
- Puk Elgaard
- Ralf Pittelkow
- Rasmus Kjær
- Reimer Bo Christensen
- Reimer Bo Christensen og Niels Chr. Jung
- Rina Ottesen
- Romantic Strings
- Rune Green
- Sebastian Dorset
- Sebastian Klein
- Selina Juul
- Sepp Piontek
- Siff Frederiksen
- Signe Lindkvist
- Sonja Oppenhagen
- Steen Langstrup
- Stefan Fønss
- Steffen Brandt
- Steffen Jensen
- Steffen Kretz
- Steven Hart
- Stig Rossen
- Stig Tackmann
- Store Nørd
- Storrygeren
- STRESS Management - Johnny Schultz
- Successful Living
- Susse Wold
- Sussi La Cour (katja K)
- Suste Bonnén
- Svindlerne
- Søren Bramsted
- Søren Dahl
- Søren Kragh-Jacobsen
- Søren Lynge
- Søren Pilmark
- Søren Østergaard
- Søs Egelind
- Thomas Blachman
- Thomas Breinholt
- Thomas Mygind
- Thomas Skov Gaardsvig
- Thomas Thaulov Raab
- Thomas Vinterberg
- Timm Vladimir og Katrine Engberg
- Torben Braüner
- Torben Jetsmark
- Torben Zeller
- Trine Gregorius
- Trine Sick
- Uffe Stenstrop
- Ulrik Wilbek
- Vibeke Hartkorn
- Vickie Jo Ringgaard