Karolina Bogus

Foredragskoncert

Karolina Boguś vil med fingre og ord byde på en musikalsk rejse gennem Frédéric Chopins liv og virke. I 2010 er det særligt aktuelt da det er 200-året for Chopins fødsel.

Den polske komponist Frédéric Chopin, som er kendt for sin poetiske klavermusik, levede det meste af sit liv uden for Polen.

Den folkemusik han hørte som barn og længslen efter sit hjemland, prægede hans kunst resten af livet.

Karolina Boguś, polsk pianist bosiddende i Odense, vil med fingre og ord byde på en musikalsk rejse gennem Chopins liv og virke: fra ungdommen i Warszawa til salonerne i Paris og ophold på Mallorca. En række af hans mest kendte og elskede værker vil bidrage til forståelsen af manden, komponisten og den tid han levede i.

I 2010 er det s¿rligt aktuelt da det er 200-året for Chopins fødsel.

Anmeldelser og referencer
"Det bedste musikarrangement, jeg kunne ønske mig. Publikum var også begejstrede og kvitterede med stående bifald."
Lisbeth Lunding, skoleleder DOF Paarup Aftenskole.

"En fantastisk eftermiddag i ord og toner. Karolina Boguś gav Kunst og Kulturhøjskolen i Vejle en pragtfuld eftermiddag med sin foredragskoncert om Chopin. Fantastisk spil på flygelet og yderst charmerende bundet sammen med fortællinger om Karolinas landsmand. 370 tilhørere var tryllebundet i halvanden time og gav Karolina stående bifald. Vi har aftalt ny optræden i 2010."
Jørgen Ejlskov, forstander.

"...ovenud virtuositet og billedskabende sans...en af fremtidens klaverløvinder."
Fyens Stiftstidende (5 stjerner).

Biografi - Karolina Boguś
Efter studier ved Paderewski Academy of Music i Poznan debuterede Karolina Boguś i 2006 fra solistklassen på Det Fynske Musikkonservatorium. Som kammermusiker er hun bl.a. hyppig gæst ved Odense Symfoniorkesters "Pro Musica" koncerter, medlem af "Trio Fionia" og virker som akkompagnatør ved Det Fynske Musikkonservatorium. Hun har spillet i det meste af Skandinavien og Polen, optrådt ved Musikhøst og Pulsar festivalerne samt som solist med Odense Symfoniorkester.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karolina Bogus er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Karolina Bogus

For booking af Karolina Bogus ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Karolina Bogus

 Karolina Boguś
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere