Casper Elgaard

Foredrag

Oplev racertilværelsen helt tæt på med Casper Elgaard

Du har nu muligheden for at få et virkelig medrivende indblik i hvad der foregår i international motorsport samt selv prøve kræfter med de hurtige racerbiler.

Foredrag:
Casper Elgaards foredrag indeholder det hele, derfor har især mange virksomheder haft en super oplevelse, hvor de har fået lidt at gå hjem og arbejde videre med i firmaet!

Casper fortæller om hans imponerende karriere, specielt med henblik på Le Mans hvor Casper tog sejren i 2009 samt de tre DTC titler i træk han tog i årene 2004 - 2006.
Til stor inspiration fortæller Casper også om hvad teamwork vil sige.
- Hvordan man får det bedste ud af folk når de er i pressede situationer hvor et sekund kan ødelægge mange måneders forberedelser.
- Hvordan man får det bedste ud af sig selv i de pressede situationer.
- Livet som racerkører, på godt og ondt.
- Hvor svært det er at kommer til toppen i en sport der er så afhængig af sponsorer.


Events:
Casper Elgaard laver rigtig mange sjove og anderledes racer-opgaver!

Hvad siger du f.eks til at komme ud og køre med ham på Jyllandsringen?

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en rigtig racerbil, så er dette en oplagt mulighed for at få gjort drømmen til virkelighed. På FDM Jyllandsringen afholder Casper Elgaard eventdage, hvor man får lov til at prøve kræfter med op til flere forskellige typer racerbiler og samtidig få en high speed-tur med den tredobbelte DTC-mester Casper Elgaard bag rattet.
Motorsportseventen starter med, at du bliver fuldt påklædt til kørslen på banen med køredragt, hjelm og racersko, hvorefter du lærer racerbanens ideallinier at kende bag rattet af din egen bil. Herefter får du en grundig introduktion i de grundlæggende principper omkring køreteknik, sikkerhed, flagsignaler, regler og ansvar, når man kører racerbil. Og så går det ellers løs.

Vi råder over en lang række forskellige typer racerbiler, som deltagerne enten selv vil komme til at prøve eller få high-speed-køretur med Casper Elgaard bag rattet.

Det drejer sig om standardvogne som f.eks. en Renault Clio Cup-racer eller en DTC-look-a-like-racer. Disse kendes bl.a. fra TV og er begge rippet for al unødvendig indmad og bygget om til racerløb uden nogen form for kompromisser.

Vores andre racerbiler er fra starten født til racerløb. Vi råder over Formel Renault-racerbiler, der i princippet er bygget op på samme måde som en Formel 1-racer med kun et enkelt sæde, fritliggende hjul samt vinger for og bag. En anden bil i vognparken er en to-sædet Peugeot Spider, der følger de helt samme principper som racerbilerne fra Le Mans.

Alt efter antallet af deltagere bygges programmet op med kørsel i nogle af ovenstående typer racerbiler, for alle vores events skræddersyes individuelt efter den enkelte virksomheds ønsker. Der kan således leveres komplette løsninger med morgenmad, frokost og foredrag af en kendt kører fra f.eks. Danish Touringcar Championship. Eneste betingelse kørerne skal opfylde for at deltage er at have et kørekort

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Casper Elgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Casper Elgaard

For booking af Casper Elgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Casper Elgaard

 Casper Elgaard
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere