Jesper Jensen

Foredrag

Fra bronze til guld

Det er de små ting, der gør den store forskel.
Efter 4 bronzemedaljer ved de seneste 6 mesterskaber, var det tid til forandring på det danske herrelandshold i håndbold. De var enige om, at der skulle ske forandringer for at tage de sidste skridt helt op på podiet.

Hør Jesper Jensen berette om de små nuancer, der rykkede Danmark øverst på skamlen ved europamesterskabet i januar 2008.

Jesper Jensen har gennem flere år været kendt som den angrebsmæssige strateg på det succesrige danske håndboldlandshold og giver i dette foredrag sit syn på forskellen mellem "lige ved og næsten" og det at nå de ultimative mål.
Efter 4 bronzemedaljer ved de seneste 6 mesterskaber, tog landsholdet i januar 2008 skridtet op på den øverste plads og kunne lade sig hylde som Europamestre. Ud over evner og en portion held, er det de små ændringer, der kan gøre de store forskelle. Hør Jesper Jensen fortælle om, hvordan det lykkes at få 16 kæmpe individualister til at blive det bedste hold. Det er efterhånden blevet en kliché, at erhvervslivet kan lære af måden et team opbygges på i sportens verden, men parallellerne kan måske først drages, når det viser sig, at det kan være lige så svært at få Michael V. Knudsen og Joachim Boldsen til at tale samme sprog, som det kan være svært for en struktureret lagermedarbejder at forstå en kreativ/"flyvsk" sælger.
Varighed 40-60 min. incl. spørgsmål Jesper Jensen er 31 år og har siden 1996 spillet i den bedste danske håndboldrække. Det er blevet til over 100 landskampe og har vundet 2 em-bronze, 1 vm-bronze, samt 1 em-guld. Både på klub- og landsholdsplan har han været en ledende figur, hvis største opgave har været, at få holdet til at arbejde sammen i pressede situationer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jesper Jensen

For booking af Jesper Jensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Jesper Jensen

 Jesper Jensen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere