Bubber

Foredrag om livsglæde

Bubber (født Niels Christian Meyer) - Begyndte sit offentlige liv i tv-programmet Bubber's Badekar efterfulgt af 11 succesfulde år med "Snurre Snups Søndagsklub"...

... men hans karriere har været lang og omfatter bl.a. et ophold som børne- og ungdomsredaktør på TV2, samt en fantastisk debut som filminstruktør i 2007/2008 med "Frode og de andre rødder", der solgte 225.000 billetter. Sideløbende med sin tv-karriere optræder Bubber som sprechstallmeister og som konferencier på landets største festivals.

I de senere år er han for alvor blevet landskendt på afveje sammen med B.S. Christiansen, samt for sine grænseoverskridende oplevelser i det nyeste program, "Danmark ifølge Bubber", hvor han bl.a. har aflagt besøg blandt swingere, strippere og transseksuelle og spist potkager i Thy Lejren.

Bubber er kendt i offentligheden som manden, der har bevaret barnets uskyld og nysgerrige åbenhed. Hans smil og stemme er landskendt, og hans ligefremme, lattermilde og ikke mindst uspoleret åbne tilgang til verden nedbryder alle barrierer hos tilskueren.

Bubber har hele sit liv været ordblind. Han har aldrig set det som et nederlag eller som en hindring, Tværtimod. Det har snarere motiveret ham til at arbejde i andre retninger. Hør Bubber fortælle om troen på sig selv, om stædighed og om evnen til navigere i et problemfyldt farvand. Når Bubber holder foredrag er det hudløst ærligt og personligt.

Bubber bruges ofte som konferencier og ordstyrer

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bubber er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bubber

For booking af Bubber ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Bubber

 Bubber
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere