Hans-Georg Møller (Gorm)

fordragsholder

Hans-Georg Møller er en kendt og meget populær foredragsholder. Hans-Georg Møller har arbejdet sammen med mange af pionererne inden for dansk TV - og fortæller gerne anekdoter om alle de mange spændende og sjove kolleger han har mødt gennem tiderne.

TVs FORUNDERLIGE VERDEN
Hans-Georg Møller, også kendt som Gorm, fortæller med stor entusiasme om TVs forunderlige verden fra den spæde start til det nye århundrede. Gorm er uddannet journalist og var tilknyttet Danmarks Radio i over 30 år.

Hans-Georg Møller har arbejdet sammen med mange af pionererne inden for dansk TV - og fortæller gerne anekdoter om alle de mange spændende og sjove kolleger han har mødt gennem tiderne.

Han har været hele spektret rundt - som producer, tilrettelægger og studievært på masser af programmer.

Kanal 22 og Lørdagskanalen gjorde ham kendt over hele landet sammen med makkeren Gregers Dirckinck-Holmfeld. Men han har også været vært på bl.a. TV-Avisen, TV-Sporten, TV-Fakta og Underholdningsafdelingen. Hans-Georg Møller kreerede i 1992 det rent danske koncept, "Hvornår var det nu det var", som var en stor succes i 10 år.

Hør bl.a. hvordan det gik til, at han optrådte sammen med Peter Ustinov og Gitte Hænning i direkte TV - og hvilket indtryk Nelson Mandela gjorde på ham.

Gorm har også undervist på producerkurser i Danmark, Grønland, Sverige og Norge - og har sammen med kollegaen, Michael Thorsen, skrevet en lærebog i TV-journalistik. Desuden har han gennem årene undervist på medie- og kommunikationskurser i private såvel som offentlige virksomheder.

HVORNÅR VAR DET NU DET VAR - hos dig
Få skræddersyet en aften med quiz , musik og sang. Gorm har allieret sig med swingsister Kirsten Vaupel, der krydrer aftenen med bl.a. wienersange, operettetoner, Kai Normann Andersen melodier og danske sange.

Spørgsmålene til HVORNÅR VAR DET NU DET VAR kan laves i samarbejde med en lokal forening/klub eller virksomhed.

REJSER MED BL.A. PRINS JOACHIM og CARE
Gorm kan også tilbyde at fortælle om rejser med hjælpeorganisationen CARE, bl.a. en 14 dages tur til Vietnam og Cambodia med prins Joachim samt rejser til Ghana og Tanzania.

AKTIV DØDSHÆLP
Hans-Georg Møller er aktuel med bogen "Himmelmor" (2009) som er skrevet sammen med Lise-Lotte Norup og som omhandler aktiv dødshjælp, et emne, der til stadighed er et hedt debatemne i danske medier.

Gorm kommer gerne med et følelsesladet oplæg til diskussion om vores ængstelse ved at tale om døden herunder også aktiv dødshjælp, som efter hans mening bør være en større del af den politiske dagsorden.

Men politikerne lader sig kue af Det etiske Råds ensidige modstand til trods for, at et flertal af befolkningen går ind for aktiv dødshjælp.

ORDSTYRER og KOMMENTATOR
Gorm har gennem årelang træning opøvet færdigheder i som ordstyrer at lede debatter ved konferencer, vælgermøder, borgermøder etc.

Mange års øvelser i at kommentere sportsarrangementer og interviewe sportsfolk og arrangører har givet ham rutiner til at overskue og folkeliggøre komplicerede situationer med hurtige replikker, som er med til at skabe den rette stemning om arrangementerne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hans-Georg Møller (Gorm) er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hans-Georg Møller (Gorm)

For booking af Hans-Georg Møller (Gorm) ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Hans-Georg Møller (Gorm)

 Hans-Georg Møller (Gorm)
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere