Karen Mukupa

foredrag om Natasja Saad

Natasja Saad nåede at blive et internationalt reggaenavn og en af Danmarks mest markante sangere og sangskrivere før hendes pludselige død på Jamaica i 2007. Den danske sangerinde, forfatter og tv-vært Karen Mukupa, har sammen med Rasmus Poulsen, skrevet en bog om hendes musiker kollega & bedste veninde Natasja. I den forbindelse kan hun i 2010, bookes med foredraget af samme navn.

Natasja Saad nåede at blive et internationalt reggaenavn og en af Danmarks mest markante sangere og sangskrivere før hendes pludselige død på Jamaica i 2007. Hendes inspirerende personlighed og begivenhedsrige livshistorie rekonstrueres her af en række nøglepersoner i Natasjas liv, især veninden Karen Mukupa, som var sammen med Natasja fra det første øvelokale til den sidste skæbnesvangre biltur.

Karen Mukupa har udsendt tre solo plader, udgivet to børne bøger, samt været vært på TV2 programmet "Kitchen".Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karen Mukupa er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Karen Mukupa

For booking af Karen Mukupa ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Karen Mukupa

 Karen Mukupa
Info
Foredraget varer 1 x 60 minutter.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere