Ole Borum Kristiansson

Foredragsholder

Mr. Kosmopolit tilbyder foredrag, som andre ikke gør.

De seneste mange år har Ole Borum Kristiansson løbende holdt inspirerende foredrag i Sverige hvor han bor -men mest udlandet.

Ole Borum Kristiansson foredrag omhandler: Religionens terror, Samfunds debat, Kommunikation med udlandet, Forretning eller forståelse af Fjern Østen, samt Verdens handel gennem historie og forståelse.

Ole Borum Kristiansson tilbyder lige nu tre foredrag, terror, -og indvandre problemer omkring muslimer, Bedre forståelse af Kina, som alle er garneret med eksempler, video og oplevelser, der hjælper budskabet og oplevelsen på vej,

Et foredrag bør nemlig være mere end en serie dias på en væg - det skal være en oplevelse, der rykker og rusker.

Gennem Ole Borum Kristianssons store internationale kontaktflade har han en veludviklet analytisk sans. Ole Borum Kristianssons store indflydelse og viden beror på at han har været i stand til at omsætte relevante arbejdsophold rundt om i verden, med at omforme sin viden til et sprog som folk der arbejder med verden og viden i praksis også kan forstå.

Ole Borum Kristiansson prøver dels at bygge bro mellem salg og den kulturelle rådgivning og viden. Jeg har ikke været den der chef som har siddet indelukket på mit kontor og rodet i tunge, tykke papirbunker. Jeg har altid været med til at synliggøre firmaet både i den danske og udenlandske offentlighed.

Ole Borum Kristiansson fortæller: "Det der siges om mig, at jeg klart er praktikeren som underviser eller holder foredrag, som er anderledes, med et humoristisk glimt. Jeg har altid været internationalt orienteret, også længe før det kom på mode at snakke om internationalisering, både privat som erhvervs mæssigt.

Men det er netop karakteristisk for mig at jeg selv om jeg er en gentleman af den gamle skole, altid har været en mand af tiden."

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ole Borum Kristiansson er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ole Borum Kristiansson

For booking af Ole Borum Kristiansson ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Ole Borum Kristiansson

 Ole Borum Kristiansson
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere