Stig Tackmann

Foredragsholder

Skal Jeres næste foredrag omhandle dansk politik lige nu? USA og Obama? Medier og politik? Eller måske Verden lige nu? Så har vi lige manden til Jer...

Stig Tackmann er stud.scient.pol. ved Københavns Universitet og er netop blevet udnævnt til daglig redaktør for Nyhedsmagasinet RÆSON. Artiklerne i RÆSON skrives af politikere, eksperter og journalister. Bladet, der er det danske svar på udenlandske magasiner som "Newsweek", "Der Spiegel" og "The Economist", blev startet i 2002 af tv-værten Clement Kjersgaard.

Trods sin unge alder havde Tackmann allerede inden sin RÆSON-udnævnelse et imponerende CV: han er uddannet Master of Political Science fra det prestigefyldte Columbia University i New York og har som student arbejdet i Finansministeriet, Udenrigsministeriet og ved Den Danske Ambassade i Berlin.

Foredrag om bl.a.:
- Dansk politik lige nu. Hvor står dansk politik anno 2010 og hvor bevæger vi os hen? Hvem bliver Danmarks næste statsminister? Er regeringen gået i stå? Hvad er op og ned i Folketinget.

- USA og Obama. Amerikansk politik på én time. Om Obama og hans indenrigs- og udenrigspolitiske succeser og fiaskoer. Om Republikanernes vedvarende modstand imod Obama og mantraet om forandring.

- Verden lige nu. Verdens værste brændpunkter og største dilemmaer. RÆSONs bud på en verden anno 2011.

- Spin og politik. Hvorfor spin? Hvad får politikerne ud af det og hvad betyder det for dansk og international politik? Bliver den førte politik mere forståelig eller blot mere snørklet og kompleks?

- Medier og politik. Politikernes kamp om medierne og mediernes kamp om politikerne. Hvem sætter den politiske dagsorden og hvad betyder medierne for dansk og international politik?

Stig Tackmann er også oplagt som ordstyrer/konferencier.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stig Tackmann er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Stig Tackmann

For booking af Stig Tackmann ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Stig Tackmann

 Stig Tackmann
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere