Søren Lynge

Motivation- og livsstilsforedrag

Søren Lynge har med over 200 uforglemmelige livsstilsforedrag om året været en blandt Danmarks mest benyttede foredragsholdere siden 1996. Søren Lynges foredrag er hyldende morsomme, men samtidig skarpe og motiverende. Den karismatiske foredragsholder forstår at fange publikum ved sine arrangementer, der gennemføres i højt humør, og hans engagement og energi kan ikke undgå at smitte af på hver eneste tilhører

Søren Lynge er Direktør for konsulentvirksomheden Ungdomsproblemer.dk, som leverer Stand-up foredrag og rådgivning til unge over hele landet. Lynge bruger primært egne ressourcer til at afholde landsdækkende livsstilsforedrag samt til Direktør funktionen. Lynge er forfatter til bl.a. bestsellerne "Få dig et liv" og "Vaner". Gennem sin konsulentrådgivning, sine bøger og sine kognitive livsstilssamtaler hjælper Søren Lynge og hans kollegaer hvert år flere tusinde unge til at få et godt liv.

Søren Lynge har igennem mange år udbudt botilbud for unge, som har haft det svært. Han er personlig rådgiver og benyttes af familier, kommuner og skoler til at hjælpe unge og deres familier til at genvinde kontrollen med deres liv. Ildsjælen Søren Lynge er en livsbekræftende fyr, der følger sine egne ideer og principper uafhængigt af de pædagogiske og psykologiske strømninger.

I 1998 var Søren Lynge initiativtager til Ungdomsproblemer.dk, som tilbyder diverse konsulentløsninger for både private og kommuner. Gennem tiden har Ungdomsproblemer.dk, gennem socialt arbejde, gjort en stor indsats for at forbedre livskvalitet og vilkår for unge i Danmark.

Søren Lynge er med over 200 foredrag om året, den mest benyttede foredragsholder i Danmark. Den største finansiering af Ungdomsproblemer.dk's drift oppebærer Søren Lynge gennem sit arrangement i IN2VALUES, som er virksomhedens erhvervsforedrag. Herigennem frigøre Lynge økonomi og midler, der muliggøre spændende marketingsmuligheder samt lukrative vilkår for Ungdomsproblemer.dk som, blandt andet, lækre bolig forhold, TV studie, produktion af musik og ikke mindst Ungdomsproblemer.dk,s motorsportsevent afdeling med diverse specialbiler. Alle Ungdomsproblemer.dk's marketingsaktiviteter har til formål at gøre virksomhedens tilbud ekstra attraktive for den unge målgruppe.

Søren Lynge har gennem de sidste seks år været bestseller forfatter. Hver andet år udgiver Lynge en ny bog med kognitive redskaber til et godt liv. Nogen mener, at Søren Lynge med bogen VANER er den person i Danmark, der har den gule førertrøje på, hvad angår relevant praksis i forhold til resultatorienteret ungerådgivning. Bedøm selv ved at opleve Søren Lynge live eller ved at læse bogen.

Søren Lynge er aktuel med bogen - "Tankernes Magt".
Mennesker der: ikke kan styre sin vrede, drikker sig uhæmmet fulde, er aggressive og voldelige eller lyver og bagtaler - har en ting til fælles - nemlig manglende kontrol over deres tanker. Første skridt til at få styr på livet er at få styr på sine tanker. Tankernes magt er skrevet i unges eget sprog, og den giver i et frisk sprog konkrete kognitive redskaber til at få kontrol over tankerne.


FOREDRAGSEMNER:


Foredraget - TANKER
Det er tankerne, der ødelægger unges liv. I tankerne udspringer mulighederne og begrænsningerne i mennesket. Den største forhindring for at få et godt liv, er din egen tro på, at du ikke kan. Negative tanker vil spænde ben for dig, hvis du giver dem for meget plads og opmærksomhed i din tilværelse. Ny forskning har bevist, at for enhver tanke er der forbundet en følelse. Det vil sige, hvis man oplever eller lukker for mange negative tanker ind i hovedet, vil det uundgåeligt tilfører mange negative følelser. Erfaring har endvidere vist, at unge med negative og frustrerede følelser gør dumme ting. Nogen stjæler, andre lyver, nogen skære i sig selv, andre igen træffer selvdestruktive valg.
Har du som menneske flere negative tanker end positive, har du en negativ grundindstilling, vil dette medfører en lang række problemer, som både er skadelige og en trussel for din glæde og dit velfærd.
Igennem foredraget "TANKER" giver vi unge konkrete redskaber og viden, til at kunne skabe en forandring i tanker, følelser, livsmønstre og vaner.

Foredraget - GRIB CHANCEN
Foredraget "GRIB CHANCEN" er for dig, der søger efter nutidige og effektive redskaber til at gøre en forskel i dit eget liv. - også ideelt til voksenarrangementer. Ved du godt at du allerede er udrustet med alle de naturtalenter, der skal til, for at kunne få et perfekt liv? Inden i dig er der frø af potentiale og talenter, som du må tro på og udvikle, før de kan vokse op og gøre en forskel i dit liv. Alt for mange mennesker går rundt med mindreværdskomplekser og føler, at de ikke besidder, det der skal til. Men det er en stor selvdestruktiv løgn. Glæd dig til DVDen eller foredraget GRIB CHANCEN.

Erhvervsforedrag
Søren Lynge har med over 200 uforglemmelige livsstilsforedrag om året været en blandt Danmarks mest benyttede foredragsholdere siden 1996. Søren Lynges foredrag er hyldende morsomme, men samtidig skarpe og motiverende. Den karismatiske foredragsholder forstår at fange publikum ved sine arrangementer, der gennemføres i højt humør, og hans engagement og energi kan ikke undgå at smitte af på hver eneste tilhører i salen. Søren Lynges primære tema er: "Det værdibaserede liv". Et livsstilsforedrag om vaner, tanker og værdier.
"Ultimativ velvære oplever du først, når dine vaner arbejder for dig, ikke imod dig. Når din adfærd afspejles af dine værdier og når du lykkedes i at fylde din indre USB med positive oplevelser og en sund produktiv livsstil.
Med over 12.000 skilsmisser om året og med et rekord år i 2009 med over 250.000 danskere på lykkepiller, samt 270.000 danske alkoholikere er Søren Lynges foredrag mere end aktuelt.

Glæden til livet og det daglige arbejde udspringer af en succesfuld livsstil, hvor der er styr på tanker, vaner og ikke mindst ens værdier. Foredraget vil levere rigeligt med håndgribelige redskaber til at udfordre egne tanker, valg og værdier.
Søren Lynge har en vindermentalitet ud over det sædvanlige, og hans livsstrategier vil stimulere og provokere tilhørende til at leve et liv, som giver større glæde hver dag - både personligt, familiert og på arbejdspladsen.

Søren Lynge har en international Bachelor i pædagogik. Han er uddannet brandmand og røgdykker, certificeret coach og læser p.t. en kandidatuddannelse i Pædagogisk Psykologi på Universitet. Til hverdag dyrker han tennis, svømning og kampsport.

Foredraget: VANER - Årsag til dine succeser og fiaskoer
Du kan takke dine egne gode vaner for dine succeser, mens årsagen til dine fiaskoer er dine dårlige vaner. Og dårlige vaner kan heldigvis skiftes ud med gode vaner, for både dårlige og gode vaner starter du selv. Du kan ændre og kontrollere dine handlinger. Lær at tage kontrollen og få dig selv og dine vaner i balance. Vaner er at slå dine tanker og handlinger på autopilot. Når du først har valgt at gøre en bestemt ting to gange, registrerer din underbevidsthed det, og derefter gentager den det automatisk for dig. Gennem foredraget VANER vil du blive udfordret til at tage nogle beslutninger, der vil forhindre destruktiv adfærd. Vores knivskarpe og utroligt relevante foredrag "VANER" rammer direkte ind i en kultur, hvor mange ubevidst savner værdier og strategier til at leve et succesfuldt liv. Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange unge, som lever et liv, der er præget af mange dårlige vaner.
Temaer som vaner, venner, sprog, følelser, smerte. mobning, kriminalitet, valg og værdier vil blive berørt. Foredraget er hylende morsomt, men har et dybt budskab, som når ud til de unge på en måde, de aldrig glemmer.

Foredraget "Et godt liv er ikke en selvfølge"
Om mindreværd og selvskade - et foredrag, der giver DIG redskaber til at få et godt liv.
Alt for mange mennesker går rundt med en negativ grundindstilling til sig selv. Det resulterer ofte i følelser af mindreværd og utilstrækkelighed og manglende tro på sig selv. I sådan en situation kan man ikke yde sit maksimale, man fastlåses i negative tanke- og handlemønstre og evner ikke at se sig selv som en succes. De følelser, man ikke får bearbejdet, ender nede i maven i en rodekasse. Mange mennesker har vanskeligt ved at tale med andre om deres skuffelser, sorg, fortrængte følelser eller måske mindreværdsfølelser. Men disse følelser forsvinder ikke af sig selv.
Gennem foredraget "Et godt liv er ikke en selvfølge" bliver tilhørerne opmærksomme på, hvordan man selv har mulighed for og kompetence til at bryde ud af et fastlåst mønster og et negativt syn på sig selv. Hvad enten det drejer sig om lederseminarer eller korte peptalks, så vil Søren Lynge begejstre, provokere og inspirere deltagerne til nye tanker, følelser og holdninger samt motivere tilhørerne til at træffe de rigtige valg i livet. Han er udfordrende, inspirerende, overraskende, lidenskabelig og ikke mindst fuld af energi!

Debatforedrag for forældre
Sproget viser dine børns fremtid.
Når børn og unge ikke hjemmefra lærer om disciplin, dannelse, moralbegreber og værdier, bliver de ofte diffuse, grænsesøgende, uopdragne og problemskabende. Børn, der ikke bliver præget på en positiv måde i hjemmet, tilegner sig i stedet normer fra blade, medier og venner. Derfor ses det tit, at problemet med uregerlige unge ikke kun er et problem i familien, men også i de unges omgangskreds. Unges sprog og omgangstone fortæller meget om, hvem de er, og hvor de er på vej hen. Paradise hotel kan ikke lære den unge generation, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert, men det gør vi gerne gennem vores foredrag og bøger. Vi voksne kan ikke tvinge grænsesøgende unge til at ændre sig, men vi KAN stimulere dem til selv at gøre en forskel i deres liv. Netop dét er essensen i vores arbejde med unge.

Det værdibaserede liv.
Mere end nogensinde skal forældre kæmpe og konkurrere med omverdenen for at videregive sunde værdier til deres børn.
Dine børn har brug for grænser, værdier og rammer for at kunne fungere godt. Har du brug for forklaringer, gode råd, ideer og inspiration - så er debatforedraget med Ungdomsproblemer.dk noget for dig.
Søren Lynge fra Ungdomsproblemer.dk har gennem foredrag inspireret flere tusinde forældre til at gøre en forskel i deres børns liv. Hør et foredrag, der dels belyser unges værdier og livsstil og dels giver nogle bud på de pædagogiske muligheder, vi som voksne har for at præge unge til at vælge et godt liv.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Lynge er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Lynge

For booking af Søren Lynge ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Søren Lynge

Ny bog fra Søren Lynge: Tankernes magt

Ny bog fra Søren Lynge: Tankernes magt

FORFATTER - FOREDRAGSHOLDER

Der findes rigtig mange selvhjælpsbøger, men der findes kun én, skrevet i unges sprog, der handler om: Indre kontrol, sundt selvværd, vrede og følelseskontrol og positive tanker.

Søren Lynge er nu aktuel med sin nye bog: "Tankernes Kraft - du bliver, hvad du tænker". En bog om: Indre kontrol, sundt selvværd, vrede og følelseskontrol og positive tanker.

Søren Lynge tager endnu et livtag med dine vaner og den måde du tænker på, med sin nye bog »Tankernes magt«. Det er både simpelt, svært og hamrende effektivt

Der findes rigtig mange selvhjælpsbøger, hvor ressourcestærke voksne mennesker med masser af potentiale kan optimere sig selv lige den sidste smule. Men hvad stiller man op, når man er 17 år, usikker, måske er havnet i det forkerte selskab, drikker eller tager stoffer og egentlig ikke vil være sådan længere?

Så går man til Søren Lynge. Igennem 16 år har Søren Lynge drevet Ungdomsproblemer.dk. Her tager han imod unge med problemer på sit bosted, både han og hans medarbejdere arbejder med de unge hver dag, han holder foredrag og skriver bøger om, hvordan man kan komme videre med sit liv og kan arbejde med sig selv for at bryde de dårlige vaner og livsmønstre. Det har han gjort med så stor succes, at der absolut er grund til at læse Lynges nye bog »Tankernes magt«. Bogen er skrevet i det sprog, som de unge kan forstå, skrevet af en mand, der selv arbejder med dem hver dag.

Hash, druk, vold, cutting og dovenskab er kun symptomer blandt unge. Den virkelige årsag til problemer blandt landets unge, er en grundlæggende mangel på sociale og personlige kompetencer.


TANKERNES MAGT kan bestilles på www.ungdomsproblemer.dk eller via Apples itunes / ibookstore for 69 kr. Så kan du nyde bogen på din mobil, ipad eller computer hele julen. https://itunes.apple.com/dk/book/tankernes-magt/id584936724?l=da&mt=11 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Søren Lynge

 Søren Lynge
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere