Michele Bellaiche

Ordstyrer og foredragsholder

Som tv-vært og journalist har Michèle Bellaiche kastet sig ud i mange forskellige udfordringer: Hun har jagtet rockere, pædofile, kvindesexhandlere og klamphuggere, der alle har haft det tilfælles, at de har ødelagt andre menneskers liv. Hun er blevet truet men nægter at være bange.

Hun har haft samtaler/interviews med alle lige fra Paris Hilton, statsministeren, kronprinsessen, sportsstjerner, filmstjerner og ikke mindst den helt almindelige dansker. Alle med det tilfælles, at de har haft en god eller vigtig historie at fortælle.

Det er dog ikke altid så let, som det umiddelbart ser ud. For hvad gør man, når man midt i et alvorligt live-interview bliver afbrudt af en søløveunge, der bræger? Og hvordan forholder man sig til udenlandske superstjerne, når de opfører sig som krukker på størrelse med rundetårn - og hvordan bevarer man professionalismen og overblikket, når to ludere bliver uvenner i baglokalet få minutter før udsendelsesstart?

Der mangler ikke historier og anekdoter, når Michèle Bellaiche deler ud af sin tv-erfaring".

TIDLIGERE KONFERENCIER OG ORDSTYRERJOBS:
-Månedsmagasinet IN (Kvindekonference)
-Danmarks Journalisthøjskole
-Politiforbundet ( i forbindelse med politireformen)
-Uddelingen af EL-forsk prisen
-Danske Bank
-ATP Pension
-Dansk Design center
-FOA
-EU-kommissionen
-Har fungeret som ordstyrer i flere politiske debatter (både på- og udenfor tv-skærmen)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michele Bellaiche er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michele Bellaiche

For booking af Michele Bellaiche ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Michele Bellaiche

 Michele Bellaiche
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere