Jenna Christensen

Sexolog, kærlighedscoach og sygeplejerske

Et foredrag med Jenna står i kærlighedens navn! Book et underholdende og spændende foredrag om sex- og samliv, hvor det bliver sat fokus på adfærd og forskellen på mand og kvinde.

Jenna er uddannet Sygeplejerske i 86 og sexolog... bred erfaring fra sit arbejde med børn i alle aldre, neonatal børn og deres familie.

Foredragsemner:

Lykke !
Hvem har pillet ved vores lykke ?
Kan det fås kun på pille ?
Hvorfor vælter så mange pludselig med stress og depression samtidig med at medicinal branchen tjener kassen!
Hvad er der sket , hvad har vi glemt ? Hvad kan vi gøre ?

Stress
Manden og kvinden på jobbet i privatlivet, Hormonerne, instinkterne, Hjernen , kønsroller og redskaber.
Med en energi og udstråling giver Jenna Christensen et foredrag fyldt med humor, power og en kæmpe passion for at brænde igennem med mere sex og kærlighed til Danskerne.

Mars on ice Venus on fire
Hvorfor broker kvinder sig ?
Manden og kvinden på jobbet i privatlivet, Hormonerne, instinkterne, Hjernen , kønsroller og redskaber.

Hormonernes kamp
Hvorfor brokker kvinder sig og hvorfor tilgir mænd ikke utroskab ?

So Long Single!
Hvad sker der , hvorfor går det galt ? En indsigt i kærlighedens verden !

Kontrolkvinden! Hvad med din orgasme?
Den stærke kvinde ,der ikke ved hvad en mand skal bruges til !

Ring eller send et mail og hør mere om nogen af de mange underholdende og spændende foredrag!

Jenna Christensen er uddannet på Kempler institt ved Jesper Juhl.
Familieteraupeut / Basisudanelsen.
Kognitiv Coach
Mindfulness
Sexolog
Parteraupeut

Referat fra et foredrag med Jenna Christensen
Vi havde besøg af Danmarks første bryllups arrangør som brændte galopbanens restaurant ned, ikke med vilje, men ved et uheld. Men da hun var dårligt forsikret, kom det til at koste hende en masse penge.

Jenna fortæller at hendes klienter synes det er pinligt at gå til parterapeut, men hun er stolt af, at hun har redet mange ægteskaber. Stress koster samfundet mange penge, men ordet bruges ofte om travlhed og det har ikke nødvendigvis noget med stress at gøre. Hver 4. person får lykkepiller, fordi lægen ikke har tid til at samtale, og kun kan bruge 10 minutter på en konsultation. I hendes barndom gik mor hjemme, og hendes far gik på arbejdet, og når han om hjem, så stod maden på bordet. Den store forskel fra den gang til nu, er at kvinderne kom ud på arbejdsmarkedet, så blev vi stressede og så blev parrene skilt. Når kvinderne går på arbejdet, har de ikke tid til en mand. Men som kvinde har hun brug for en mand, og da Jenna erkendte det, så fandt hun manden. Og nu da hun fandt en mand, så kan hun mærke at hun er mere rolig og afbalanceret. Forelskelse er kun hormoner, men efter 9 måneder så ophører forelskelsen, og så skal vi elske.

Mænd og kvinders hjerner er forskellige, mænd har et center som styrer deres sex liv. Derfor fokuserer mænd mere på sex, og styrer efter hvor meget sex de får.
Men fordi mænd og kvinder er forskellige så reagerer de også forskelligt på stress. Der er mange flere kvinder på lykke piller end mænd, for mænd kan bedre styre sin stress.
Kvinder snakker fordi de har mange talecentre, mens mænd kun har et talecenter, og derfor er der så stor forskel. Kvinder blive glade bare af at tale med et andet menneske, og man skal ikke SMS'e, men tale sammen, for det er det de har behov for.

Når kvinder kommer hjem fra arbejdet så taler hun og manden hører brok. Mænd har andre forventninger til kvinderne end kvinderne har til mændene. De kvinder som arbejder mindre end manden, har det bedst, for de skal hjem og lave yngelpleje. Så er de tilfredse.
Testosteron er det som driver manden, og som modvirker stress. Mænd skal have testosteron balancen fyldt op, og det gør han f.eks. i mandegrupper, og når han spiser røde bøffer og slapper af i sin hule om aftenen, og har brug for at komme i fred, komme væk fra kvindens snakken. Jo mere huletid manden får, desto hurtigere for han fyldt sin testosteron balance op, og så kommer han tilbage til sin kvinde, for så har han brug for hende.

Kvinder skal blive bedre til at rose deres mænd. Mænd skal have et projekt som de kan afslutte, og så skal de have ros og tak når opgaven er opfyldt, så får de fyldt testosteron balancen op igen. Når mænd får lov at gøre konen glad, og kvinden roser og takker, så fungerer parforholdet. Det er årsagen til at der er så mange skilsmisser, fordi mændene ikke bliver rost for det arbejde de gør for parforholdet.

Kvinder skal have oxytocin, og det er meget let at fylde op. Det kræver bare nogle knus, opbakning, dufte til en rose, selvforkælelse, venindekontakt, tid til yngelpleje, snakke. Men kvinder skal selv fylde 90% op, og manden kan kun fylde 10% op, ellers bliver kvinderne ikke glade nok, til at ville være sammen med manden.

Den gamle redaktør må ærligt indrømme at han ikke var i stand til at følge med i den ordstrøm, som kom fra den snakkesalige terapeut, og derfor stopper han her.

De stakler som gik glip af en meget oplagt Jenna, må se om de kan få mulighed for at opleve hende på et andet tidspunkt, for der var mange fine informationer, både for mænd og kvinder. Og om ikke andet fik vi mænd legitimeret vores "huletid".Klik for stort billede...  Klik for stort billede...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jenna Christensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jenna Christensen

For booking af Jenna Christensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Jenna Christensen

 Jenna Christensen
Se video med Jenna Christensen

Get the Flash Player to see this player.

Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere