Jazz by Heart

Jazzmusik

Jazz by Heart er unikke ved, at de skaber en intim stemning og en tæt forbindelse med de mennesker de spiller for

Jazzduo består af Karin Juhl (vokal) og Daniel Van Kranendonk (guitar) med base i København. Daniel Van Karnendonk og Karin Juhl dannede i 2008 duoen "Jazz By Heart" som har spillet mere end 100 koncerter i ind- og udland bl.a. ved Krakow Jazz festival.

Jazz by Heart spiller musik af de bedste sangskrivere indenfor jazz, rock, country, bossa og folk, men altid med jazz som fundament.

Med rummelighed og lethed i lydbilledet, er det musik som kræver lydhørhed både hos udøvere og publikum.

Fremførelsen er præget af et tæt musikalsk forhold mellem Karin og Daniel med fokus på anledningen og ønsker fra publikum.

Karin Juhl har i 2010 udgivet "Very Early", med Ben Besiakov, AC, Jhøyer, Dinesen og Daniel Van Kranendonk. Albummet har fået 5 stjerner i Berlingske Tidende.

Ella & Joe
Ella Fitzgerald og Joe Pass indspillede i perioden 1975 - 1986 5 album med nogle af de bedste sange fra den amerikanske sangskat. Med den lethed og åbenhed formatet guitar og vokal har inviterede netop de album mange nye lyttere ind i jazzens verden.

Som en tribute til Ella og Joe har sangerinden Karin Juhl og guitaristen Daniel Van Kranendonk (Can) nyfortolket en række af de sange som Ella & Joe gav sammen fx Take Love Easy, Nature Boy, I'm Beginning to See the Light, Comes Love, At Last, Love for Sale m.fl.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jazz by Heart er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jazz by Heart

For booking af Jazz by Heart ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret