Lena Bentsen

Foredragsholder

Er du træt af dit rod?
Du har sikkert haft oprydning på din dagsorden længe, men er ikke kommet i bund. Du drømmer om at kunne føle dig fri og let.

Lena Bentsen hjælper dig i dette foredrag med at forstå, hvad rod er, og hvordan det skal angribes. Resultatet vil blive et hjem, hvor du trives og det er nemt at holde orden.

Dit hjem bliver det sted, hvor du kan slappe af og samle energi. Det sted, hvor du nyder at være omgivet af ting, du sætter pris på og holder af. Det sted, hvor du gerne inviterer gæster, og som du nyder at vise frem. Hjemmet skal være en del af dig selv.

Du får hjælp til at organisere dit habengut. Noget skal du rydde op, noget skal du smide ud. Resultatet er mere energi, større overskud, bedre overblik, mere glæde ved livet og en bemærkelsesværdig lethed. Selv økonomien får det bedre, så et besøg er hurtigt tjent ind. Når du får ryddet op vil du være langt mindre tilbøjeligt til at foretage klatkøb - af både den ene og den anden slags.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lena Bentsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lena Bentsen

For booking af Lena Bentsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lena Bentsen

 Lena Bentsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere