Marianne Levinsen

fremtidsforsker & foredragsholder

Marianne Levinsen er en levende og gerne provokerende foredragsholder med lang erfaring i formidling på en underholdende og fængslende måde. Hun er i stand til at videregive budskaber og analyser i et fængslende og underholdende sprog på baggrund af mange års erfaring med at holde foredrag.

Marianne Levinsen er uddannet i Statskundskab i 1992 efter studieophold på henholdsvis Institut D`Etudes Politiques de Paris og Stanford. Hun har en lang erfaring som medarbejder, konsulent og leder, før hun sprang ud som fremtidsforsker den 1. januar 2006.

Uanset hvor Marianne Levinsen har befundet sig, har hun altid været i gang med at tilrettelægge og gennemføre analyser og undersøgelser, fordi hun brænder for konstant at få større indsigt i den mangfoldige virkelighed.

Marianne Levinsen er en dygtig analytiker med skarp sans for det rette overblik og de vigtige detaljer samt at skære et budskab til på den relevante måde.

Hun besidder stor praktisk erfaring i ledelse og organisationsudvikling og har en solid og omfattende teoretisk baggrund på området. Hun har fra sine tidligere beskæftigelser og universitære studier stor erfaring og viden om processer og udviklingsforløb.

De unge og deres fremtidige adfærd, forbrug og holdning er et af de væsentlige analyse- og formidlingsområder.

Hun har ligeledes god indsigt og erfaring på forhandlingsområdet med forståelse for de mange sider af et forhandlingsforløb. Desuden har hun omfattende erfaring i at få forløb til at fungere tilfredsstillende med det ønskede resultat i fokus.

Marianne Levinsen har stor indsigt i og erfaring med politisk ledede organisationer på alle planer fra ministerier over regioner/amter til kommuner og dekoncentreret statsforvaltning. - Den offentlige sektors fremtid og fremtidens samspil mellem offentlige sektor, borgere og organisationer

Emner:
De unge - som forbrugere, i organisationer, i familierne
Arbejdsmarkedet og arbejdsmiljø
Fremtidens organisation og ledelse
Politiske organisationer og fremtiden
Forbrugere, adfærd og udvikling
Fremtidens samfund, borgere og virksomheder i en globaliseret verden

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marianne Levinsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Marianne Levinsen

For booking af Marianne Levinsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Marianne Levinsen

 Marianne Levinsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere