Torben Jetsmark

foredragsholder, stand-up

Kommunikation ... Når det gerne må være underholdende. Torben Jetsmark tilbyder utraditionelle foredrag og stand-up der i virksomhedssammenhæng kan være med til at sætte fokus på kreativitet, idéskabelse og fornyelse.

Senior stand-up: Verden på højkant
Verden ifølge lektor Irrsinn, Institutter for nonverbal lingvistik
Lektor Reiner Irrsinn underholder med sine betragtninger om ægteskab, verdens skabelse, ingeniører, kønsroller, regel tyranni, børnebørn, politiske tossehoveder, sprogforbistring samt livet og døden i al almindelighed.

Foredrag om kommunikation og kropssprog
Med baggrund i sine specialer: moderne retorik og kropsteater tilbyder Torben Jetsmark underholdende foredrag eller kurser om kommunikation og kropssprog.

Foredrag om innovation
Torben Jetsmark tilbyder et underholdende og utraditionelt foredrag / kursus om innovationens kunst i det daglige. Det handler om hvordan man fornyer sig selv, sin arbejdsplads, og om hvorledes man gennem en kreativ livsstil tilegner sig den forandringsparathed, som udviklingen kræver.

Foredrag om imageskabelse
Dit image er det, publikum siger om dig og din virksomhed, når du vender ryggen til Dit image er det, publikum tror du står for; det de tror, du beskæftiger dig med.

Du kender til gengæld den aktuelle virkelighed. Hvis der er for stor afstand mellem virkeligheden og dit image så har du og din virksomheden et problem!

Fra talerstolens tryghed til ølkassens frihed
Torben Jetsmark tilbyder kursus i professionel talerteknik.

Kurset berører blandt andet:
- Retorisk gennemslagskraft
- "Demo or Die"
- Design af den personlige tale
- Stemmekraft
- Ord der fænger
- Kropssprog
- Originale "icebreakers"
- Skuespiller tricks
- Strategi

Service der skal ses
Torben Jetsmark tilbyder et underholdende foredrag om kundebetjening og serviceydelser.

Service betyder...
1. Kundebetjening
2. En gratis ydelse

Er der nogen, der har råd til at give noget væk gratis? JA! En god oplevelse kan være ganske gratis! Den serviceudbyder, der både leverer en anstændig kerneydelse og en god oplevelse, bliver førende på servicemarkedet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Torben Jetsmark er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Torben Jetsmark

For booking af Torben Jetsmark ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Torben Jetsmark

 Torben Jetsmark
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere