Steen Langstrup

Fofatter | forlægger | foredragsholder

Steen Langstrup er en habil og særdeles underholdende foredragsholder, der gerne øser af sine egne erfaringer og kommer med friske bud og skæve vinkler.

Han kan hyres til lidt af hvert, men de foretrukne emner er:

Hjemsøgte steder
Spøger det stadig? Vi kender alle mindst et hjemsøgt sted i nabolaget, også selvom vi selvfølgelig ikke tror på spøgelser. Steen Langstrup har i igennem længere tid indsamlet og boret i flere af disse spøgelseshistorier.

Eget forlag
Hvor er kultur/medieverdenen på vej hen, og hvilke nye muligheder giver det de udøvende kunstnere? Langstrup kender kulturen indefra som forfatter, der både er udkommet på de største forlag, de mellemstore og på eget forlag.

Gysergenren
Hvad kan den, hvad gør den, hvad skal vi med den? Langstrup er en af landets bedste gyserforfattere og har arbejdet med genren i bøger, film og radio.

Steen Langstrup debuterede som forfatter i 1995 med romanen, Kat, der siden både blev filmatiseret og radiodramatiseret. Han har skrevet gysere, krimier, fagbøger (om at skrive en bestseller) og udgivet tegneserier. Han forlod Gyldendal i 2002 for at starte eget forlag. Hans bøger er udgivet på en række sprog og har været nomineret til og også belønnet med flere priser og diplomer. Han er myreflittig og har aldrig været bange for at kaste sig ud i noget nyt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steen Langstrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Steen Langstrup

For booking af Steen Langstrup ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Steen Langstrup

 Steen Langstrup
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere