Lene Johansen

Foredragsholder, moderator, ordstyrer

Lene Johansen er en erfaren moderator, der kan lide tricky og komplekse problemstillinger. Hun kan lide at påtage sig opgaver inden for politik, samfund, kultur, offentlig administration, miljø og medier.

Hun er meget vant til publikum. Selv spontane diskussioner og uforudsete hændelser håndteres med professionel omsorg - hun er en lys og behagelig person, der trives på scenen, og hun får deltagerne til at føle sig trygge. Lene Johansen laver altid grundig research til emnet og bidrager til et vellykket arrangement.

Foredrag med udgangspunkt i sin bog: "Modige kvinder"
Mød ni beundringsværdige kvinder, der trods stor modstand og trusler på livet kæmper for et retfærdigt samfund. DR2 sender en række portrætinterviews med nogle af verdens modigste mennesker. De sætter deres liv på spil, og mange af dem er konstant overvåget af livvagter. Alligevel kæmper de videre. For de har en sag, der ikke bare vedrører dem selv, men også en stor gruppe af deres medmennesker.

I Lene Johansens portrætserie 'Modige kvinder' skal seerne møde ni kvinder, som man uanset religiøs baggrund eller politisk ståsted må beundre. Ingen af dem har på noget tidspunkt tyet til vold, våben eller trusler. I stedet kæmper de med ord og demokratiske handlinger. Hvorfor gør de det? Og hvilke konsekvenser får det for deres liv?
Det er nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret i en række portrætinterviews af de beundringsværdige kvinder, som blandt andre tæller Islamkritikeren Ayaan Hirsi Ali og mafiabekæmperen Ilda Boccassini.

Ud over at give et indblik i de karismatiske kvinders liv fortæller programmerne om, hvordan kvinderne i håbet om at skabe en bedre verden har taget kampen op mod terrorisme, organiseret kriminalitet, storpolitisk manipulation, religiøs fanatisme, censur, fordomme og forstokkede kulturmønstre.

Samvittigheden driver dem!

Serien er tilrettelagt Lene Johansen, som blandt andet har været vært på TV-Avisen og Profilen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lene Johansen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lene Johansen

For booking af Lene Johansen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lene Johansen

 Lene Johansen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere