Peter Mygind

Foredragsholder & entertainer

Vi har management på Peter Mygind.

Kun fantasien sætter grænser for de personligheder, Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften som entertainer.

Peter Mygind er også en yderst spændende foredragsholder.

Med originale indslag, via dans, sang, skuespil, latter og glæde, tager Peter Mygind opgaven op med entusiasme og indlevelsesevne.

Med en charmerende og legende tilgang, bidrages der til aftenen med en utrolig pærevælling af velkendt og nyt. Publikum er garanteret en fastholdt opmærksomhed og en fantastisk oplevelse, mens de smittes af Peter Myginds sprudlende energi, latter og fantasi.

Ønskes der et "enkeltmandsshow" i 45-60 min., eller skal Peter Mygind styre en hel aften som konferencier, er dette også en opgave, der tages imod med stor professionalisme.

Foredrag

ARBEJDSGLÆDE OG DET GODE LIV

Peter Mygind kan bl.a. engageres til at fortælle om "Arbejdsglæde og det gode liv" - Social ansvarlighed er vejen frem.

Et foredrag, der handler om vigtigheden af at få sit arbejdsliv til at hænge sammen med det gode liv - og omvendt.

Det er ikke altid let, men det er vigtigt.

At gå glad på arbejde næsten hver eneste dag er muligt. Det kræver bare en lille indsats at blive et gladere og tryggere menneske.

Vi har selv ansvar for vores liv... Der er ingen, der ændrer det for dig.

Det handler bl.a. om din egen tilgang til livet / arbejdslivet.

Om hvordan vi kommunikerer med hinanden, og hvordan vi styrker vores sociale evner.

Foredraget handler også om frihed til forskellighed og rummelighed - og at vi skal blive bedre til at inkludere alle mennesker i samfundet.

Peter Mygind tager udgangspunkt i sit eget liv og kommer med talrige eksempler og gode råd - serveret med stor alvor og humor - og ikke mindst selvironi.

Foredraget er en saltvandsindsprøjtning!


FOREDRAG: MOBNING, OG SOCIAL ANSVARLIGHED

I 7 år har Peter beskæftiget sig med emnet mobning og social ansvarlighed. Han har haft Helle Rabøll (mobbeforsker i 17 år på Århus Universitet) som inspirator og coach igennem alle årene. Hvis vi styrker fællesskabet, er chancen for, at der opstår mobning, meget lille. Og hvis vi allesammen tager ansvar for vores medmenneskers ve og vel. Et foredrag som tager udgangspunkt i at klæde unge, forældre, lærere og pædagoger på til at skabe en større bevidsthed om vigtigheden af et godt fællesskab.

Peter refererer bl.a. til Helle Rabølls interventions model som, blev brugt i TV-programmerne på DR i 2013, " Myginds Mission". Hvad kan vi selv gøre for at få et bedre fællesskab. Hvordan kan vi bliver bedre til at løse konflikter, og se hinandens forskelligheder som en udfordring, fremfor en modstand. Hvordan kan vi lære at kommunikere på en ikke voldelig måde? Hvordan skaber vi et fællesskab uden, at man vogter på hinanden, uden angst, uden ensomhed ?

Et foredrag som kommer fra hjertet og som Peter har holdt over 350 gange og vil blive ved til med, til han bliver 95 :-)


FOREDRAG: JEG KUNNE HVAD JEG VILLE!
Peter Mygind: "Hvordan jeg overvandt forhindringerne, opnåede succes, og blev et stærkere menneske".

Som ungt menneske var det ikke altid lige let at være Peter Mygind.

"Jeg var det sorte får" - "Der var ingen, der troede på mig"

Men Peter VILLE! - Og dén vilje bevirkede, at det lykkedes!

"Jeg skulle fandeme vise dem... og det gjorde jeg"

Peter Mygind deler gerne ud af sine erfaringer, som alle kan lære noget af!

Det er både rørende og morsomt, og - ikke mindst - noget alle kan bruge! Både som privatperson, men også i arbejdslivet.

Peter fortæller, hvordan det er muligt både at være et vældigt stærkt - men samtidigt også et meget følsomt menneske.

Og dér ligger måske opskriften på succes.

- Dybest set handler det om, at du kan, hvad du vil!

Om Peter Mygind
Peter har medvirket i TV-serier på DR, TV2 og TV3. Heriblandt Maestro, Myginds Mission, Riget, Frihedens Skygge, TAXA, Skjulte Spor, Anna Pihl, Nikolaj og Julie og senest Borgen på DR.

Han har været vært på bl.a. Melodi Grandprix, MGP, Ud Med Sproget, Quiz og Kærlighed, Danmarks Indsamling, Min Mand Kan og en masser andre TV-shows. Har medvirket i spillefilmene Flammen og Citronen, Et Rigtigt Menneske, Babydoom, Flyvende Farmor, Min Søster Børn m.fl.

Har optrådt på Det Kongelige Teater, Betty Nansen Teatret, Riddersalen, Nørrebros teater, Rialto teatret, Aveny Teatret osv.
Har lavet børne-TV: Scorekaj, Min første Kæreste og har derudover medvirket i over 100 TV-programmer og speaket adskillige programmer.

Peter er også ambassadør i forskellige velgørenhedsorganisationer: Børnecancerfonden, Børnehjælpsdagen, Børns Vilkår, Folkekirkens feriehjælp, Plan Danmark og AidsFonden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Mygind er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peter Mygind

For booking af Peter Mygind ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Peter Mygind

Peter Mygind aktuel med 'Mygind Mission' på DR

FOREDRAG OM MOBNING OG VOLD

Skuespilleren Peter Myginds ældste søn, Julius, blev for seks år siden, som 14-årig, udsat for to voldelige overfald. Det fik Peter til at gå aktivt ind i kampen mod vold og mobning. Peter har taget skridtet videre og er nu aktuel på DR med 'Myginds Mission'.

Efter Peter Mygins søn blev udsat for overfald har Peter holdt over 200 foredrag på skoler i hele landet om mobberi og dets uvæsen. Hans nyeste mission 'Myginds Mission', er seks tvprogrammer, der bliver sendt klokken 20.40 på DR1.
Her følger man skuespilleren og mobbeforskeren Helle Rabøls kamp for at bekæmpe mobning på den helt almindelige folkeskole, Hyltebjerg Skole, i Vanløse ud fra opfattelsen, at der findes ingen onde børn, kun onde mønstre.


FOREDRAG med Peter Mygind: UNGE OG VOLD

På baggrund af denne hændelse og de skræmmende mange overfald, der finder sted blandt helt unge mennesker, er Peter - bl.a. fra skoler i hele landet - gentagne gange blevet kraftigt opfordret til at holde foredrag om dette emne. Han har derfor valgt - ind imellem hans mange andre opgaver - at give mulighed for dette i et begrænset omfang.

Foredraget henvender sig i første omgang til de unge selv, men i høj grad også til deres forældre og andre voksne, der arbejder med børn og unge. Peter kommer også ind på mobning og social ansvarlighed i sit foredrag.

Peter Mygind bookes direkte på tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Peter Mygind (Foto: Katja Kuhl)
Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: