Niels Krøjgaard

Gennemslagskraft og præsentationsteknik

Hvor god er du til at stille dig op foran en forsamling og trænge igennem med dine ideer og budskaber? På Niels Krøjgaard kursus 'Lær at kommunikere med gennemslagskraft' får du indgående indblik i teknikkerne bag den gode præsentation.

Personlig gennemslagskraft og god præsentationsteknik er afgørende for at kommunikere effektivt under præsentationen, foredraget, mødet - om det er med kunder, medarbejdere, chefen eller kollegerne.

Alle kan nemlig lære at brænde bedre igennem, nå bageste række og få folk til at lytte efter. Selv de mest introverte og generte mennesker kan lære det. Nogle kommer til at elske at performe efter mine kurser, andre lærer, hvordan de takler nerverne. Men et er sikkert - alle får mere gennemslagskraft og bliver bedre til at kommunikere.

Halvdagskursus
Giv præsentationen personlig gennemslagskraft. Deltagerne undervises i, hvordan man forstærker sin præsentation og hvordan man fjerner nervøsitet.

- Den skarpe tale. Deltagere får viden om præsentationsteknikker og hvordan talen opbygges, så den fanger sit publikum.

- Taleworkshop. Alle deltagere holder tale og får personlig feedback ud fra en serie parametre i et evalueringsskema. Hermed får den enkelte deltager overblik over stærke sider samt områder, hvor man kan forbedre sig.

3 timers workshop for 12-20 deltagere.

Heldagskursus
Alle elementer fra halvdagskurset indgår også i heldagskurset. Desuden fokuseres der på:

- Spilleregler for hvordan man opbygger en kraftfuld powerpoint - og hvordan man bruger den.

- Analyse af virksomhedens eksisterende powerpointpræsentation samt en mini-workshop.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Niels Krøjgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Niels Krøjgaard

For booking af Niels Krøjgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Niels Krøjgaard

 Niels Krøjgaard
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere