Siff Frederiksen

ALT er ENERGI

Forstå vejen fra det komplekse menneske til det hele menneske - fortalt let og tilgængeligt.

"ALT er ENERGI" er grundforedraget, der kan varieres alt efter tilhørerne; unge, som ældre, ansatte som arbejdsgivere.

Siff Frederiksen fortæller let og muntert - med afsæt i simpel kvantefysik - om hvordan hele verden sammen i et energimæssigt flow.

Eller rettere burde hænge sammen - for der er "blokeringer på linjen" og det former menneskets adfærd, vaner og mønstre - og på verdensplan krig, vold og kaos.

Følgende 5 foredrag tilbydes:
- Tankens kraft
- ALT er ENERGI
- Kæmp, flygt eller "dø"
- Dum, DAMP og diverse diagnoser
- Mere end bare et æble

Tankens kraft
Nutidens hjerneforskning og fremtidsinstitutter peger på bevidstheden som den største nøgle til succes - menneskeligt, lærings- og karrieremæssigt.

90% af vores overbevisninger gemmer sig i underbevidstheden og styrer vores adfærd og tanker som marionetdukker; "Jeg er ikke god nok.", "jeg kan ikke.", "Jeg må ikke.".

Ved hjælp af tankens kraft kan man "klippe snorene over" til de usynlig bånd, der styrer os.

Spændende inspiration til en positiv vej fremad.
1 times varighed

ALT ER ENERGI
"Energi er lig med masse". Natur, ting, mennesker, kost, motion, arbejde, penge, tanker, følelser - alt er energi. i partikel eller fast form.

FØLELSERFølelser består af energi - der tynger eller løfter dig. Jeg giver et overblik over kernefølelserne: fx vrede, frygt, sorg og lyst (inkl. seksualitet - som er en af de store traumeforløsere!), og hvordan de fungerer fysisk og psykisk og hvordan mennesker håndterer dem på forskellig vis.

PSYKOLOGI
Hvordan fungerer og håndterer vi vores følelser. Traumer former vores kropsbygning, gangart, stemmeføring - man kan læse menneskers traumer ved at iagttage dem og lytte mellem linjerne! Psykologi i små letfordøjelige bidder.

ENERGIBLOKERING
Hvis energi er blokeret kaldes det et traume - det kan være fysisk, som ved et brækket ben - eller psykisk, som en uforløst følelse.

Den meget vigtige pointe er: at alle voksne mennesker har flere tusinde traumer!

Jeg gennemgår på en simpel måde, hvordan traumer fungerer rent energimæssigt og tager udgangspunkt i sætningen: "Kæmp, flygt eller "dø"" og fortæller med eksempler fra Afrikas savanne. Jo flere traumer, des mere robotagtig og forudsigelig adfærd giver det. Advarsel - traumer kan være farlige - man kan blive sindssyg, begå selvmord eller slå ihjel, hvis man går for dybt ned i dem.

Traumerne skal helst forløses - med omtanke og viden.

SYMPTOMER PÅ ENERGIBLOKERING/TRAUMER
Listen er lang fra diverse sygdomme; depression, PTSD, stress, hovedpine, migræne., til "flugtveje" som misbrug, afhængighed, humørskift, "overdrevent adfærd", fx overarbejde, shoppe, ekstrem sport. Alle kan finde sig selv på listen!

KÆRLIGHED
Ganske simpel illustrerer jeg hvordan traumer lægger sig om hjertet for at beskytte det - men også hvordan vi aktiverer gamle, ophobede følelser, som fx jalousi, når vi "åbner vores hjerte" for andre. Kærlighed er et af nøgleordene til at løsne energiblokeringer, men det kræver selvindsigt og visdom, for vores gamle bagage styrer os - derfor alle de skilsmisser og parforholdskonflikter!

DET HELE MENNESKE
Det enkelte menneske kan kun ændre sig selv! Og derfor skal det enkelte menneske tage ansvar for at rydde op i deres energiblokeringer, få selvindsigt og visdom. Der er energi i bolig, økonomi, arbejde, sociale relationer, krop-sind-ånd, tanker, følelser - i ALT, og vi skal lære at få energien i balance.

NATURFOLK
Ved at traumer er et grundlæggende livsvilkår, og derfor er hele deres tilværelse baseret på at rydde op i og balancere med deres energi. Vi aber ubevidst efter dem; svedehytter bliver til sauna og wellness, faste til Detox, lejrbål til Webergrill osv. Men vi skal lære meget mere af dem, og jeg giver flere bud på det!

KROP-SIND-ÅND
Disse 3 elementer skal vi have fokus på i vores liv for at fungere som et helt menneske. Åndelighed/spiritualitet går hånd i hånd med kærlighed, meditation og bønner. Vi skal blive kropskloge og bevidste i sind.

FREMTIDENS MENNESKE "HOMO 3.0"
Verden bliver mere og mere kompliceret og "overloaded" med informationer, ting skal nås på den halve tid og økonomisk presses vi fra Østen. Des flere energiblokeringer, des mere sårbar overfor verdens hurtige, kaotiske krav.

Fremtidens eller rettere nutidens menneske skal blandt andet kunne bevæge sig gennem 3 felter; kreativ, innovativ og entreprenant. Kunne navigere bedre med de 3 hjernedele; krybdyrhjerne, pattedyrshjerne og Neo Cortex, den tænkende hjerne. Nøgleordene for fremtidens menneske er: meditation og intuition.

Fremtidens menneske skal lære at "designe sig selv" socialt og karrieremæssigt

ENERGIMEDICIN
De "alternative" tilbud; fx akupunktur, zoneterapi, massage, kraniosakralterapi, tankefeltterapi, hypnoterapi etc. er i virkeligheden energiforløsende/traumeforløsende behandlingsformer. Mennesket kommer ikke uden om, at skulle bruge disse værktøjer til at komme i balance med sig selv.

Foredragene er især gode til:

- Virksomheder, der vil optimere og forstå de ansattes energi og evner
- Arbejdstagere, som vil forstå sig selv og udnytte deres potentiale bedre
- Institutioner, hvor man arbejder med mennesker; fx skoler, fritidshjem, specialinstitutioner, plejehjem, handicap og psykiatri - lær at læse og forstå børn/unge/ældre med afsæt i energi, kropssprog og følelser.
- Virksomheder/institutioner, hvor der er mulighed for at pådrage sig store traumer; fx militæret, politi, brandvæsen, sygehus, Falck.
- Sportsforeninger - design dig selv i forhold til præstationerne
- Psykologer, coaches, behandlere

Lidt om Siff Frederiksen
Siff er 43 år og har 2 børn. Bosat på Bornholm, men er københavner og har også en base der. Uddannet lærer, tankefeltterapeut, massør og har egen klinik.

Har altid beskæftiget sg med psykologi, adfærd, naturvidenskab og alternativ behandling, og har læst hundredevis af bøger om emnet, samt filosoferet langt flere timer.

Siff er en meget dygtig og levende formidler, der er god til at tilpasse indholdet til modtager, samt fortæller letforståeligt og muntert.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Siff Frederiksen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Siff Frederiksen

For booking af Siff Frederiksen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Siff Frederiksen

 Siff Frederiksen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere