Lone Koppel

Operasanger og foredragsholder

Lone Koppel har med succes holdt foredrag flere steder om sin karriere, om sit liv som operasanger, om det at være operasanger, om sin opvækst som 2.generation musiker.

Lone Koppel er datter af komponisten og pianisten Herman D.Koppel. I foredraget fortælle Lone Koppel om hendes søskende Therese, Thomas og Anders, og om den traumatiske flugt til Sverige under krigen som kun 5-årig, om 1 1/2 år med familien som flygtninge i Sverige, så hjem igen til Danmark i juni 1945 - en bror rigere, Thomas, født 1943.

Lones mand, Björn Asker har ligeledes haft en lang tilsvarende karriere i Stockholm, Europa og USA. Han har også været tilkoblet Lones foredrag med erindringer og møder med store svenske sangere som Birgit Nilsson, Nicolai Gedda o.m.fl. Lone Koppel og Björn Asker mødtes 1. gang ved opsætningen af operaen Macbeth i København i 1980 og samme år ligeledes Macbeth i Stockholm i hovedrollerne som Lady Macbeth og Macbeth. Senere kom flere operaer til, bl.a. Tosca, hvor begge ligeledes sang hovedrollerne.

Ved foredrag vil der blive vist lysbilleder, korte filmklip fra operaopførelser samt spillet musikklip.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lone Koppel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lone Koppel

For booking af Lone Koppel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lone Koppel

 Lone Koppel
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere