Birthe Kjær foredrag

Foredrag: Længe leve livet

Som noget nyt kan du nu booke Birthe Kjær som foredragsholder i foråret 2012. Det bygger på biografien "Længe leve livet", hvor hun fortæller om barndommen og ungdommen i Århus - om 52 år i showbranchen, og om at prioritere sin tid efter en livstruende sygdom.

Birthe Kjær kan nu bookes med et foredrag på 1 x 60 min. plus ½ times spørgetid eller 2 x 45 min. inkl. spørgetid, hvor hun med udgangspunkt i sin bog "Længe leve livet" fortæller om sin fantastiske karriere.

Der vil indgå billeder på PowerPoint samt en 2-3 sange med singback. Max ca. 250 publikummer.

Altså steder, hvor man kan opretholde en nærkontakt til publikum.

Foredraget kan bookes fra 25. november 2011 til 31. marts 2012.

"Længe leve livet" Birthe Kjær
Storslået biografi om den ubestridte dronning af dansk showbizz.
Som 11-årig deltog hun i en sangkonkurrence og vandt.

Som 12-årig turnerede hun rundt som en del af Sunshine Trioen. Og som 20-årig strøg hun direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen med debutsinglen Arrivederci Franz.

Birthe Kjær har netop fejret 40 års pladejubilæum, og lige så mange cd´er er det blevet til gennem årene - her er slet ikke medregnet de utallige, hun desuden har medvirket på.

Birthe Kjærs navn er kendt af de fleste, men det er nok de færreste, der kender hende.

I en ny bog fortæller hun for første gang om sit liv, sine sejre, sine mænd og prisen for 40 år på toppen i dansk showbizz.

Jyllands-Posten - Henrik Lyding, 12.10.10
Gennem alle de episoder og oplevelser hun fortæller om, mærker man en grundlæggende respekt for jobbet og for andre mennesker. Derfor giver hendes erindringer nogle behagelige timers læseoplevelse i selskab med et klogt, beskedent og livsbegejstret menneske.

Nordjyske Stiftstidende - Ove Nørhave, 13.10.10
Et af mange kunstgreb ved "Længe leve livet" er, at de steder, hvor Birthe Kjær virkelig har været rørt - som når hun de senere år har oplevet at stå over for et meget ungt publikum, der har skrålet med af fuld hals på "Pas på den knaldrøde gummibåd" - så er beskrivelsen reelt rørende.
Også når hun fortæller, hvordan en 11-årig pige kan læse noget nyt og uventet ind i teksten til "Lys i mørket".

Fyens Stiftstidende - Stine Charlotte Hansen, 26.10.10
Birthe Kjær har levet med musikken hele livet. Nu kan man læse hendes sprudlende og velreflekterede biografi.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Birthe Kjær foredrag er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Birthe Kjær foredrag

For booking af Birthe Kjær foredrag ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Birthe Kjær foredrag

Birthe Kjær & Feel Good Band

Birthe Kjær & Feel Good Band

BIRTHE KJÆR ER PÅ BANEN IGEN

Birthe Kjær er efter 1 års turnepause på banen igen. Hun har imidlertid ikke ligget på den lade side, for hun brugte bl.a. tiden på at udgive en ny cd, "Smile".

Den viser en anden side af Birthe, hvor hun denne gang har kastet sig over amerikanske standardsange, som f.eks. "Slow boat to China", "For once in my life" og naturligvis også Chaplins "Smile". Albummet blev indspillet med et stort og swingende band.

Birthe Kjær turnerer igen, nu med det til lejligheden nydannede "Feel Good Band, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvebjerg,

Repertoiret spænder helt fra starten af Birthes karriere med sange som "Pas på den knaldrøde gummibåd", "Sommer og sol", og "Tennessee Waltz" - alle sange som publikum kan synge med på. Desuden optræder hun med sine korpiger i medley`er over danske såvel som udenlandske grandprixsange, og det hele bliver blandet med de swingende sange fra hendes seneste album, "Smile". Et godt, festligt og alsidigt repertoire. Showet rundes af med Birthe Kjærs version af "My way", hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og karriere.

Showet varer 75 min.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Birthe Kjær foredrag

 Birthe Kjær
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere