Svend-Erik Engh

Den store fortæller

Svend-Erik Engh er fortælleren, der tryllebinder med sit store udtryk og de klare billeder. Han fortæller gerne og længe om barndommen i Glostrup med Tykke Kaj, der stjal sig til en krones flæskesvær, han fortæller indlevende om hvordan Syvstjernen består af tyveknægte og prinsesser og han fortæller historier, som du garanteret ikke har hørt før, da han skaber dem i sit lille fortælle-værksted oppe i skovene, hvor han bor.

Du er altid top underholdt, når du hyrer denne erfarne fortæller. Han har en evne til at tale til alle, store som små, børn og gamle, altid med respekt for hver enkelt lytter, altid med masser af humor.

Nærvær er varemærket. Historier er midlet. Lytterne er målet.

Han startede i 1980´erne med at lave teater, som han bl.a. rejste rundt i Italien, det sydlige Afrika og Island.

I 1990´erne var han højskolelærer, hvor han bl.a. underviste i historiefortælling.

I 00´erne stod han under blodbøgens krone i Kongens Have hvor tusinder af besøgende har været inde under blodbøgens beskyttende arme og opleve historiefortælling, når det er allerbedst.

I dag er han virksomhedsrådgiver - når virksomheder og organisationer skal finde den gode fortælling, spørger de efter Svend-Erik, der også giver gode fif til, hvordan sådan en historie skal fortælles.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Svend-Erik Engh er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Svend-Erik Engh

For booking af Svend-Erik Engh ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Svend-Erik Engh

 Svend-Erik Engh
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere