Nikolaj Stokholm

En helt ny Stand-up oplevelse

Nikolaj Stokholm har længe domineret scenen på diverse open mikes i København og hans helt unikke univers er en særlig oplevelse. Book Nikolaj Stokholm her.

Nikolaj Stokholm minder mest af alt om en karakter fra the Muppet Show. Som en kloning mellem Beaker og Sam the Eagle mestrer han det brede spekter fra det teatralsk pjattede til "kloge-Åge". Summen er energisk stand-up, der når langt ud over scenekanten og får dig til at se verden med friske og meget sjovere øjne.

Hvad snakker Nikolaj Stokholm om


Intet er helligt, bare det er sjovt. Han snakker om Facebook, døden, hverdagssituationer, hans problemer med pigerne og hans i det hele taget misforståede plads i verden.

Hvor er Nikolaj Stokholm også kendt fra


Nikolaj Stokholm har to år i træk, i 2012 og 2013, været nomineret til den fornemme talentpris ved Zulu Comedy Galla ligesom du sikkert har grinet af ham ved de sidste års galla, hvor han nærmest har stjålet opmærksomheden med sine indslag.

Nikolaj kan også opleves som en del af den populære comedyserie "SJIT Happens" på TV2 Zulu, hvor han udover at spille rollen som Øland også er manuskonsulent.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nikolaj Stokholm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nikolaj Stokholm

For booking af Nikolaj Stokholm ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Nikolaj Stokholm

 Nikolaj Stokholm
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere