Anders & Peter Lund Madsen

- Om foredrag af Peter og Anders Lund Madsen sammen

Når man køber Peter og Anders Lund Madsen sammen, får man sådan set både i pose og sæk - forstået på den måde, at vi for nemheds skyld i det følgende kalder Peter for "pose" og Anders for "sæk".

Det centrale i denne forbindelse er naturligvis, hvad man får, når man får både i pose og sæk?

Peter (posen) er læge, hjerneforsker og pokkers klog på det, der foregår under kranieskallen. Og det er såmænd bare selve grundlaget for hele vor opfattelse af verden og dermed udgangspunktet for hele molevitten. Alting begynder i menneskehjernen.

Men det er jo ikke nok. Der er mange hjerneforskere, læger og pokkers kloge mennesker i denne verden. Peter udskiller sig fra de fleste ved at være i stand til at fortælle om denne hjerne, således at man ikke alene forstår det - man bliver tillige underholdt samtidig.

Men det er jo heller ikke nok. Og her kommer Anders ind i billedet:

Anders (sækken) er journalist, zirkusdirektør og temmelig ferm til at holde skruen i vandet. For lad os være ærlige. Det er meget muligt, at Peter er i stand til at redde liv under foredraget. Det er sket mere end en gang, og selv om det ligger os fjernt at blære os, så er det unægtelig en fordel, at den ene halvdel af et foredragsteam kan give hjertemassage, mens den anden halvdel underholder videre oppe på scenen.

Men det reelt enestående ved Peter & Anders er, at Peter ved tingene, mens Anders ved dét, der ligger imellem tingene. Hver gang Peter har stukket spaden i en ny klump tørv, så står Anders klar til at plante nye græsfrø nedenunder, og de to er sammen så godt som umulige at vælte, fordi de kan det meste om alt og ved en del om resten - på en uforligneligt underholdende måde.

Resultatet er en hæsblæsende tur gennem menneskehjernens udviklingshistorie - set med humoristiske briller, men uden at slække på de faglige krav. Alt, de siger, er tjekket i alle ender, og de lyver altså ikke!

For historien er fantastisk i sig selv. Hvem er vi mennesker? Hvor kommer vi fra? hvorfor er vi som vi er? Hvorledes adskiller vi os fra de dumme dumme dyr? Og hvordan skal det hele dog ende?

Store spørgsmål. Mange svar. Endnu flere grin. Og ikke mindst lejlighed til at stille spørgsmål bagefter. Plus en quiz med præmier!!

Det kan simpelt hen ikke gå galt. Og det gør det sørme heller ikke.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders & Peter Lund Madsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders & Peter Lund Madsen

For booking af Anders & Peter Lund Madsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Anders & Peter Lund Madsen

Anders og Peter Lund Madsen

Anders og Peter Lund Madsen

VIKINGERNE FRA VIRUM

Jo, det passer. Anders og Peter har fået foretaget en gentest, og det viser sig, at det er 100 % vikingeblod, der ruller i deres årer.

Og således falder brikkerne på plads.
Nu forstår vi pludselig havets mystiske dragen, forårets udlængsel mod Amerika og den store succes hos pigerne.

Men hvordan er det egentlig at være Viking? Hvorledes klarer to vikinger sig, når de skal vokse op i en forstad til København i 70´erne? Hvad tør de? Hvad er de bange for? Og er der i det hele taget noget som helst i en vikingehjerne, der kan bruges i vort morderne samfund?
kort sagt: Hvordan fungerer en vikinge hjerne?

Glæd dem til en foredragsaften i selskab med Anders og Peter Lund Madsen

NU - Gæster fra Rødby - Anders & Peter Lund Madsen

Vær med når Madsen Brødrene lader tæppet gå for deres nye show.

Nyt show med Anders & Peter Lund Madsen: NU!

Fortiden er kun en erindring.
Fremtiden er ikke andet end en fantasi.
Det eneste, vi har, er NU!

Anders & Peter Lund Madsen

Anders & Peter Lund Madsen kan glæde sig over et kæmpe rykind til deres nye show "Enden er nær" på Bellevue.
På kort tid har Bellevue Teatret solgt 50.000 billetter.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Anders & Peter Lund Madsen

 Peter & Anders Lund Madsen
Se video med Anders & Peter Lund Madsen

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere