Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus

Mormors Bordel

Mød to markante kvinder som aldrig har været bange for at sige deres mening højt og tydeligt. Deres tv-udsendelser 'Mormors Bordel' har vundet flere priser.

Suzanne Bjerrehuus og Karen Thisted har været venner i ca. 40 år, og i alle de år har de begge haft fingrene nede i alt, hvad der har interesseret dem af samfundsrelevante emner, de har rent ud sagt knoklet hele livet som debattører, journalister og forfattere- og politik og jura.

Journalisten Karen og juristen Suzanne har rygende uenige og med vægtige argumenter diskuteret, om mænd som køber sex skal kriminaliseres. Sammen har de to kvinder besøgt prostituerede fra alle samfundslag. De har jagtet mænd i Göteborgs gader sammen med det svenske politi. De har besøgt et kæmpe bordel i Køln, hvor der med Karens ord 'blev horet på 11 etager'.

Den indsigt de via disse programmer har fået i prostitutionsmiljøet og på rejser i Afrika og Thailand, hvor det handlede om kærlighed til salg, danner baggrund for , at de sammen drager ud og taler om deres enestående viden på disse felter.

De to bedstemødre kastede sig også uforfærdet ud i det vilde projekt at netdate afrikanske mænd for at se, om ældre europæiske kvinder virkelig kan finde sig en ung, lækker gambiansk mand. Det kan de! Men er der ægte kærlighed? Det tog de to bedstemødre til Gambia for at finde ud af. Få en festlig og seriøs aften med debatter og annekdoter fra kvindernes liv. Der kan stilles spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Intet er dem fremmed.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus

For booking af Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus

Karen Thisted & Suzanne Bjerrehuus

Karen Thisted & Suzanne Bjerrehuus

FOREDRAG MORMORS BORDEL

Suzanne og Karen har været venner i ca. 40 år, og i alle de år har de begge haft fingrene nede i alt, hvad der har interesseret dem af samfundsrelevante emner, de har rent ud sagt knoklet hele livet som debattører, journalister og forfattere- og politik og jura.

Mormors bordel!
Bedstemødre med slag i - mød to markante kvinder som aldrig har været bange for at sige deres mening højt og tydeligt. Journalisten Karen og juristen Suzanne har sammen skabt et tv-koncept hvor de er rygende uenige og med vægtige argumenter diskuterer alt mellem himmel og jord - bl.a. om mænd som køber sex skal kriminaliseres, om hash skal legaliseres. Hør, hvordan programmet opstod - om baggrunden for deres uenigheder og få et festligt og seriøst indlæg med debatter og anekdoter fra kvindernes liv og deres nye program Mormors vilde ungdom.
Suzanne Bjerrehuus, jurist, tv-vært og foredragsholder
Karen Thisted, journalist og foredragsholder


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus

 Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere