Alex Nyborg Madsen

Foredrag - "Mine år i radioen"

Alex Nyborg Madsen "Mine år i radioen". "Mine år i radioen" er et foredrag, som på bedste "Nyborg-Madsen-vis" binder en foreløbig knude på en lang karriere i æteren, som landets suverænt mest populære radiovært.

"Mine år i Radioen" er et forsøg på at give tilskueren et ærligt indblik i en unik karriere, som gennem årene har budt på op og nedture, sexbrevkasse, slankeprogram, musikalsk eftertænksomhed, royalt besøg og først og fremmest musik.. Masser af musik. Alex Nyborg Madsen er mere populær nu end nogensinde. Et helt uhørt antal mennesker følger med i Alex' daglige radioprogram. "Mine år i radioen" er Alex' måde at byde sit kæmpe publikum indenfor i mere personlige rammer, hvor de med humor, ærlighed og nærvær vil få mulighed for at møde "verdens sødeste mand" live og helt tæt på.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Alex Nyborg Madsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Alex Nyborg Madsen

For booking af Alex Nyborg Madsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Alex Nyborg Madsen

 Alex Nyborg Madsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere