Cecilie Beck

Ordstyrer og foredragsholder

Cecilie Beck er journalist og moderator.

Cecilie Beck har tidligere været ansat i Danmarks Radio, hvor hun bl.a. har været med til at lave DR1-programmerne søndagsmagasinet og Rapporten samt DR2-programmerne Indefra og Deadline.

Cecilie Beck er nu vært på TV2 Nyhederne.

Foredrag af Cecilie Beck

Er arbejde sundt?
Et underholdende og tankevækkende foredrag der handler om alle de bevidste og ubevidste handlinger, der gør vores tid på jobbet til en usund fornøjelse. I foredraget viser Cecilie eksempler hvor det skjulte kamera er sluppet løs for at afsløre vores usunde adfærd, både når det gælder det vi spiser og hvordan vi behandler hinanden. Samtidig kommer Cecilie med masser af tips og tricks til at blive sundere i arbejdstiden.

Dovenskab der dræber.
Se hvor skræmmende hurtigt kroppen forfalder, når man går fra et aktivt liv til et sofaliv. I 2 uger levede Cecilie Beck som superdoven, samtidig med at en række læger målte hvad der skete med min krop. Se det lærerige - og stærkt motiverende - resultat.

Cecilie Beck som Ordstyrer / Moderator
Cecilie Beck er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.

Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Cecilie Beck et virkelig stærk kort at have på hånden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cecilie Beck er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cecilie Beck

For booking af Cecilie Beck ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Cecilie Beck

 Cecilie Beck
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere