Mille Eigard Andersen

Forfatter, foredragsholder og sexolog

Mille Eigard Andersen er forfatter, foredragsholder og sexolog. I 14 år har hun været fanget i en alvorlig spiseforstyrrelse, men hun har formået at vende 180 grader, så hun i dag er "ude på den anden side" og har viet sit liv til at sprede håb, glæde og lyst til andre - både til dem i lignende situation, som hun selv har været i, men også helt generelt til alle. Selv om det er "hårde ting", hun snakker om, er det nemlig ikke "tudetime for piger med problemer". Hun formidler sine budskaber med en unik åbenhed, ærlighed og humor, så alle bliver revet med og selv bliver rusket postivt op indefra til at ændre de ting, som ikke lader én leve det liv, man ønsker. Mille efterlader sit publikum med et smil på læben og ikke mindst med en LYST til at ville rykke!


Foredrag: "Så spis dog normalt!"

Hvordan er det at leve - eller rettere overleve - med en alvorlig spiseforstyrrelse gennem mange år? Hvorfor skal maden entens holdes helt væk fra maven, kastes op i toilettet eller motioneres væk? Hvorfor skade sin krop så meget? Hvad handler en spiseforstyrrelse egentlig om?
Spørgsmålene er mange - men svarene er der også! Mille fortæller sin historie med humor og ærlighed og svarer på ALT. Facaden er smidt!

Foredrag: "Spiseforstyrrelser & seksualitet"

I dette foredrag kobler Mille sin viden omkring seksualitet på sit foredrag "Så spis dog normalt!".
Så ud over at give dig et unikt indblik i en spiseforstyrrets tanker og dagligdag, sætter hun også fokus på, hvilken sammenhæng der er mellem spiseforstyrrelser og seksualitet. Bunder en spiseforstyrrelse i forstyrrelse i seksualiteten, eller forstyrrer spiseforstyrrelsen seksualiteten? - eller er begge dele sandt? Og hvordan hjælper man spiseforstyrrede "tilbage" i deres krop og deres seksualitet?

Foredrag: "Fuck, det er svært"

Der er mange udfordringer, når man er ung. Eller som Mille ville sige det: "Fuck, det er svært!". Teenageårene var for Mille en turbulent tid, hvor hun kæmpede med at finde balancen mellem krav og pligter, tanker om "hvem er jeg, og hvad vil jeg?" og en vildskab, der boblede frem. Hun følte sig forkert ved siden af de andre. Hendes selvværd var totalt i bund.
Hvis du er lærer i en folkeskole, på et gymnasium, en efterskole, højskole eller lignende, kender du sikkert til, at det er svært at snakke med de unge om deres tanker og følelser og om kærlighed, sex og krop. Hvordan "rammer" man dem, så de lytter, og så de tør forholde sig til sig selv og tør stå ved sig selv?
Med Milles ærlighed og humor taler hun til og med de unge og sætter tanker i gang hos dem. Hun inspirerer frem for at løfte pegefingeren. Og de lytter intenst til hendes historie og åbner selv op.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mille Eigard Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mille Eigard Andersen

For booking af Mille Eigard Andersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Mille Eigard Andersen

 Mille Eigard Andersen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere