Mette Frobenius

foredrag og komik

Mette Frobenius er en af landets få professionelle kvindelige stand-up komikere. Hun er uddannet erhvervsjurist fra Handelshøjskolen, men hun har nu i 10 år levet af at underholde. Med et skarpt blik formår hun at dreje de ting vi kender 180 grader og hive de ømme punkter frem i lyset, så vi pludselig ser alt fra en helt anden vinkel. Dog med et glimt i øjet og en god portion selvironi.


FOREDRAG MED METTE FROBENIUS

Forældreopdragelse

Det går helt skævt med de unge for tiden - de er ude af kontrol. De sover for lidt, drikker for meget og lever deres liv virtuelt i stedet for i den virkelige verden. Og de får lov til det. For vi har som forældre sluppet tøjlerne, og begravet os i sofapuder. Er der noget moderne forældre ikke gør, så er det at sætte grænser. Vi er panisk angste for det lille ord "Nej" og vi gør alt i vores magt for at være venner med vores børn, af frygt for at de lukker os ude.

Vi aner ikke hvad der sker i skolen, vi har ingen ide om hvor de er om aftenen og vi har opgivet at følge med i hvem de chatter med på nettet. Men nu går det ikke længere. Vores unger fortjener bedre. Det er på tide at få sat skik på alle de uvorne forældre.
Foredraget "Forældreopdragelse" er en kras, men kærlig opsang til alle forældre. Budskabet er klart - du skal tilbageerobre rollen som leder af familien, og det er dit ansvar at det sker. Der er jo intet at sige til at børn spiser forkert, dyrker for lidt motion og sover alt for få timer - de gør jo bare som vi gør.

Og samtidig med ansvarlighed og kontrol - skal vi selvfølgelig huske at give børn og unge tid, frihed og plads til at vokse og bare være sig selv. For på grund af vores konstante dårlige samvittighed forsøger vi os med forbud og regler - som ender med ikke at blive overholdt. Sugemærker hører ungdommen til, og de kommer altså først når lyset er slukket og forældrene er plantet i sikker afstand - i stuen!

Stand-up komiker Mette Frobenius leverer et underholdende og tankevækkende foredrag om det at navigere gennem det knoldede landskab mange danske familier vandrer rundt i. Hun er selv mor til to - en af hvert køn.


Hvor går grænsen?

Ugebladene serverer nye løgnehistorier hver uge, unge knalder for åben skærm på alle kanaler og ingen brokker sig, råber op eller slukker for deres fladskærm. Er der overhovedet ingen grænser mere?
Stand-up komiker Mette Frobenius giver en juridisk, skarp og underholdende gennemgang af danske medier - og deres til tider lidt lemfældige omgang med lovgivningen.

Krydret med satiretegninger fra hele verden vil Mette tage dig med på en juridisk safari gennem medieverdenens domme og afgørelser, som nogen fejlagtig tror er tørt og kedeligt, men som hurtig viser sig at være provokerende og underholdende.

Alle får en tur i den satiriske kogevask - Kongehuset, Kendisserne, Se og Hør og ikke mindst alle os der zapper lystigt rundt aften efter aften. For hvor bevæger vi os hen rent presseetisk og hvorfor er der ingen grænser for hvad folk vil deltage i? Hvor slutter for eksempel den udvikling der startede med Robinson, Sandhedens Time og Paradise Hotel?

Få en anderledes, sjov - men også lærerig aften i selskab med en af Danmarks mest erfarne stand-up komiker.


Succes på Facebook

Der er 1 million danskerer på Facebook - hver dag. Og godt 3 millioner af os har en profil. Hvor mange af dem har din virksomhed kontakt med?

I snit bruger vi mere end 20 mio. timer om måneden på Facebook, og du har sikkert også selv en personlig side. Men er din virksomhed i gang, og hvis ja, kender I Facebook godt nok kommercielt?

Og hvis du bevæger dig rundt på nettet - kender du så også grænserne for opdateringer og kreative input? For hvad er lovligt, og hvad er ikke?.

Lige nu eksploderer antallet af virksomheder, der bruger Facebook som aktiv ingrediens i deres marketingsmix, men ikke alle får succes. Det kræver grundig forberedelse og nytænkning, hvis netop din virksomhed skal nyde godt af fordele som større kundeloyalitet og øget salg ved at være en aktiv spiller på Facebook. Ved I for eksempel hvad I vil med Facebook, og hvordan I måler, om I når derhen?

Og - hvis I kaster jer ind i kampen, hvad er reglerne, hvad kan virksomheder skrive, hvad kan medarbejdere gøre og hvor mange kedelige opdateringer á la " I dag er det mandag" kan man tillade sig at lave privat, før ens såkaldte venner bare har fået nok.

Kom og hør Mette Frobenius og Thomas Thomsens bud på hvordan du bedst udnytter de sociale mediers mange muligheder, krydret med masser af praktiske eksempler og cases.

Mette Frobenius er stand-up komiker, men oprindeligt uddannet erhvervsjurist med speciale i presseetik. Gennem afgørelser og domme vil hun sætte fokus på grænserne for ytringsfriheden og komme med både rigtigt gode - og mindre heldige - eksempler fra nettets skræmmende virkelighed.

Kort og godt et foredrag af to erfarne foredragsholdere, der kommer rundt om alle faldgrupper og forviklinger. Men også et foredrag der helt konkret giver indput og ideer til en markant bedre udnyttelse af de sociale medier. Både privat og kommercielt.

Thomas Thomsen er partner i firmaet konXion der som en af de første virksomheder i Danmark udviklede et kreativt koncept til hvordan virksomheder skal agere i de sociale medier, hvis de skal have succes. For modsat hvad mange tror så handler det om langt mere end teknologi. Han stiftede første gang bekendtskab med Facebook på sit Masterstudie i 2007, hvor han skrev en afhandling om Folketingspolitikkernes brug af de sociale medier - siden har han været online.

Foredraget kan tilrettes en bestemt målgruppe eller branche.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mette Frobenius er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mette Frobenius

For booking af Mette Frobenius ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Mette Frobenius

 
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere