Mette Korsgaard

Foredrag

Mette Korsgaard er journalist, dokumentarist og forfatter. Hun har i en årrække været ansat på Jyllands-Posten og DR.

I dag producerer Mette Korsgaard dokumentarfilm i sit eget selskab: Kragefilm.
Senest har hun haft premierer på 'Min barndom i helvede' om tidl. Børnerådsformand Lisbeth Zornigs rejse tilbage til sin barske opvækst og 'Banditten' om narkohandleren og voldsmanden Eriks forsøg på at leve som ikke-kriminel - begge vist på DR. Hun har desuden skrevet bogen 'Festskrift for halvgamle krager - vi kan alligevel ikke løbe fra det ' - en underholdende bog om at være en moden kvinde i en ungdomskultur.

Mette Korsgaard foredrag:

Foredrag 1: Festskrift for halvgamle krager
- skriver du kommaer i dine sms'er, er du begyndt at gå til tango, zumba eller linedance, eller har nogen tilbudt at arve din hundehvalp, når du dør, ja, så er du næsten med garanti ved at være en halvgammel krage, og du vil med foredraget ikke bare blive underholdt, men også blive klogere på livet i rejsen som moden kvinde i en ungdomskultur.

Foredrag 2: Blandt engle og banditter
- kom bag kulisserne, når der produceres dokumentarfilm. Med udgangspunkt i Mette Korsgaards egne dokumentarfilm fortæller hun om alt fra baggrund og ide til instruktion af og relation til sine medvirkende.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mette Korsgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mette Korsgaard

For booking af Mette Korsgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Mette Korsgaard

 Mette Korsgard
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere