Ann-Mette Elten

Fra frelserpige til popsanger

ANN-METTE ELTEN
Hør en veloplagt Ann-Mette Elten fortælle om sin eventyrlige karriere lige fra barndommen som frelserpige, over På Slaget 12's gennembrud for 25 år siden og til nu, med succesfuld solokarriere og som sanger i et af landets populæreste orkestre.

En aften med Ann-Mette Elten

Alle kender "Hjem til Århus", På Slaget 12's store hit fra 1986. Men vidste du for eksempel, at forsanger Ann-Mette Elten udkom på LP allerede som 12-årig? Eller at hun som 14-årig var solist ved en koncert i Tivolis Koncertsal? Eller at hun som barn mange gange sang på Aalborgs havneknejper?

Disse ting har i høj grad været med til at forme den sangerinde, vi kender i dag. Meget tidligt har hun lært, hvordan det var at synge for andre og hun synes stadigvæk, det er det allerbedste, hun ved.

Ann-Mette Elten fortæller levende og veloplagt om barndommens oplevelser som frelserpige, hvordan det var at slå igennem som et lyn fra en klar himmel med På Slaget 12, samt hvad der stadig driver hende som sangerinde og om hvorfor hun ikke kunne forestille sig noget andet
end at synge.

Udover at fortælle vil Ann-Mette aftenen igennem synge et udvalg af sine mest kendte sange.

Ann-Mette Elten kan også bookes til kirkekoncerter samt julekoncerter og naturligvis sammen med PS 12.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ann-Mette Elten er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ann-Mette Elten

For booking af Ann-Mette Elten ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Ann-Mette Elten

 Ann-Mette Elten
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere