Maud & Mænd

Et spritnyt partyband ser dagens lys

Med Maud Kofod som det kønne feminine element, og med Robert Langkilde, Lars Andreasen og Jimmi Koldenborg som "Herreholdet" er Maud & Mænd et friskt pust og det sidste nye skud på stammen i toppen af originale danske fest- og koncertorkestre.

Gennem en årrække har I kunne møde dem overalt på landets scener lige fra byfester, markeder, haller, koncertsale og festivaler til utallige tv-shows, bl.a. som fire femtedele af trækkraften i succesorkesteret Fede Finn og Funny Boyz. Nu er tiden kommet og de har skabt deres helt eget festlige og musikalske univers.

Det erfarne orkester ved, hvordan man kommer ud
over scenekanten, skruer et hit sammen, får tæt kontakt med publikum, og skaber en fest på stedet - her og nu!

Når Maud og mænd går på scenen er det med iørefaldende og dansevenlige toner. Bandet lægger op til at være folkelig med gode danske popsange, som alle kan synge med på og danse til. Bandet glæder sig til at spille en del af de gode numre fra Fede Finn og Funny Boyz-tiden, og der er en specialafdeling i hvert sæt med de numre. Klassikere som "Se Venedig og dø" og Maud på saxofon, som plejer at bringe stemningen helt i top er også en del af repertoiret.
Derudover har bandet arrangeret en del danske numre fra 80'erne, som altid går rent ind; f.eks. Sanne Salomonsen, Lis Sørensen og andre kunstnere fra den danske popscene.

Som et nyt tiltag vil Maud og Mænd lave deres egne versioner af internationale hits fra de største navne; eksempelvis Stevie Wonder, Beatles og Rolling Stones. Der er således masser af god musik i vente.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Maud & Mænd er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Maud & Mænd

For booking af Maud & Mænd ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Maud & Mænd

 Maud & Mænd
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: