Julius Mygind

Foredrag om misbrug

Julius Mygind er tidligere misbruger af hash. Hashrygningen begyndte, da han var blot 14 år gammel som festrygning med vennerne, der eskalerede til et dagligt misbrug.

Siden 2015 har Julius holdt foredrag om sin vej ind og ud af misbruget. Julius blev overfaldet - uprovokeret - 2 gange, da han var 14 og fik senere konstateret ADHD. Hashen blev et tiltrængt ubekymret frikvarter, som langsomt førte til depression, social isolation og angst.

I sin hudløst ærlige og personlige fortælling, sætter Julius fokus på, hvordan vi kan hjælpe de unge med vælge rusmidlerne fra i en verden, hvor konfrontationen med hash og kokain er alle vegne, og hvordan forældrene kan støtte og hjælpe de unge til et liv uden stoffer.

Julius' foredrag er vedkommende, nærværende og inspirerende for unge og deres forældre og andre, som har lyst til at blive klogere på de unges vej ind og ud af et misbrug.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius Mygind er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Julius Mygind

For booking af Julius Mygind ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Julius Mygind

 Julius Mygind
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: