Sepp Piontek

Fodboldspiller, træner og foredragsholder

Et spændende foredrag om, hvordan man med en anderledes og professionel indstilling skaber succes.

Fodboldspiller og træner
Sepp spillede i perioden 1963 til 1972 203 Bundesliga-kampe for SV Werder Bremen og 6 kampe på det tyske landshold. Siden blev han træner for først SV Werder Bremen og senere for Fortuna Düsseldorf og FC St. Pauli.

I 1979 blev han træner for det danske landshold efter at have været landstræner på Haiti. Han besad stillingen igennem 115 landskampe indtil 1990. Denne periode er blevet kendt som et vendepunkt i dansk fodbold og Sepp Piontek er tilskrevet en stor del af æren for den genrejsning af dansk fodbold, der kulminerede med sejren ved EM i 1992. I 1983 blev han kåret til Årets Træner i Danmark.

Senere blev han landstræner for Tyrkiet og har også i en periode trænet Silkeborg IF. I dag holder Sepp foredrag om lederskab med baggrund i sine erfaringer fra fodboldverdenen.

Ledelse på en anden måde
Et spændende foredrag om, hvordan man med en anderledes og professionel indstilling skaber succes. Om det foregår i en virksomhed eller på det danske fodboldlandshold er egentlig underordnet. Det er medarbejdernes eller spillernes indstilling om motivation, og hvordan lederen evner at få den enkelte medarbejder til at yde sit absolut bedste og samtidig være en del af teamet, der er kunsten, vurderer Sepp Piontek. Han fortæller også små og morsomme historier om fodboldheltene.
Et foredrag med Sepp Piontek er et fornøjeligt arrangement, hvor også lattermusklerne bliver afprøvet.

Oplevelser som træner
Sepp Piontek er fodboldspiller og træner. Professionel fodboldspiller frem til 1971. Fodboldtræner i mange forskellige klubber. Tidligere landstræner i Danmark og Tyrkiet. Klubtræner i Aab og Silkeborg. Nu landstræner i Grønland og Old Boys landshold.

Læs mere om Sepp Pionteks foredrag på sepppiontek.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sepp Piontek er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sepp Piontek

For booking af Sepp Piontek ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Sepp Piontek

 Sepp Piontek
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere