Hilda Heick

FRA SANGER TIL REVYDIREKTØR

Hilda Heick indspillede for sjov et enkelt nummer på plade i 1976 med titlen "Do You Soeak English". Sangen blev et stort hit. Men på trods af succesèn nægtede hun i 5 år at tage ud på de skrå brædder.

Nu så mange år efter, er hun sammen med Keld Heick stadig et af de mest efter-spurgte navne i dansk showbusiness. Hun stod for første gang og sang for et stort publikum i 1981. Hun har oplevet utallige Grand Prixèr - både danske og internationale på nært hold.

I seks år var hun direktør for Nykøbing F. Revyen. Med den titel fulgte masser af planlægning og administration samtidig med, at arbejdet på scenen skulle passes. Selv siger hun, at årene har været fulde af sjov, slid, glæde, alvor og ærgelser, men hun ville ikke undvære nogle af oplevelserne, for de har alle været lærerige.

Alt dette og meget mere fortæller hun om i sit foredrag "FRA SANGER TIL REVYDIREKTØR", der varer 2 x 45 min.

Skulle tilhørerne få lyst til en sang eller tre, ja, så får de også dette - men uden akkompagnement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hilda Heick er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hilda Heick

For booking af Hilda Heick ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Hilda Heick

 Hilda Heick
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere