Lotte Heise

Nyt foredrag - Lotte Heise

"Det skal være sjovt at blive gammel i Danmark"

Lotte tager vores forhold til ældre op, samtidig med at hun med forholdsvis "skrap" hånd tager pulsen på vores til tider elendige "ældrepleje"!

- Hvorfor mener man at ældre ingen smagsløg har
- Hvorfor taler mange i der arbejder med ældre, "babysprog", eller endnu værre taler ned til de ældre borgere
- Hvor er logikken når den ene hånd overhovedet ikke ved hvad den anden gør i vores kommuner, som altid fattes penge, men har ufattelig mange ansatte
- Hospitalerne glemmer det ene og det andet, men de ældre har svært ved at råbe op og brokke sig - det er jo ikke alle der har en datter der hedder Lotte Heise der kæfter op - når tingene ikke er i orden
- Hvorfor er livskvalitet et ord der reelt er forbeholdt mennesker under 75 år eller helt raske
- I Danmark har mangler vi for respekt for folk er "gamle" eller som ikke er helt super hurtige,
- Vi mangler empati og det er sørgeligt i et samfund som vores, hvor de fleste trods alt har rigeligt

Dette og meget mere, samt et par personlige historier om at følge sin handicappede mor, gennem tykt og tyndt, underholder Lotte med i 75 minutter!

Lotte Heise er kendt for sine meninger, og for at komme ud med dem. Lotte Heise har nu med sin fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog i en årrække rejst det ganske land rundt med sine talkshows.

Ikke alene til offentlige arrangementer, men i høj grad også i virksomhedsregi, hvor Lotte Heise tilpasser sine forskellige shows til den enkelte virksomhed. Lotte Heise spænder vidt og bredt og har mange emner som hun tager under kærlig behandling i de mange forskellige foredrag.

Til erhvervslivet har Lotte Heise udviklet et nyt koncept, der betyder, at en virksomhed uden ekstra betaling kan få et unikt indlæg. For nærmere info herom kontaktes NKMusic. Alle Lotte Heises indlæg tilbydes endvidere på fransk, tysk, norsk og engelsk.

Relevans for din virksomhed
Det handler om at servere budskaberne, så de bliver taget ind. Hvis publikum ikke oplever et commitment, så spilder jeg deres tid.

"Jeg ved ikke, hvorfor så mange mænd hader mig, men det betyder utrolig meget for min tilgang til et erhvervsforedrag" siger Lotte Heise.

Der ligger en kæmpeeffekt i at stå foran f.eks. 50 "Lotte-Heise hadende" mænd, der som udgangspunkt ikke gider at høre på mig. De vil måske hellere have haft en anden, eller måske er de bare trætte af, at en "plaprende eksblondine" skal "belære" dem om noget, som jeg ikke burde have forstand på. Men når jeg har stået foran dem i en halv eller hel time og har vundet dem, når de tror på mig, så får jeg en speciel form for respekt. Dét giver et indlæg noget helt specielt, som er umuligt at indstudere.

Hele pointen med en god foredragsholder er at udstyre budskaberne og indholdet med en nærhed, en uomgængelighed, at modtageren ser sig selv i budskabet. Var det ikke tilfældet kunne man ligeså godt sende sine budskaber på en PDF-fil og bede folk om at læse dén igennem. Det handler om at fastholde sit publikums interesse og være helt til stede. Kører man sit eget løb - og så kan man ellers være nok så meget af en sprællemand - så bliver det på bekostning af budskaberne.

Man lytter altid til en, som man er sur på. Ret ironisk. Vi er simpelthen indrettet sådan, at vi ikke kan ignorere de personer, som vi allerhelst vil ignorere. Jeg ser en enestående mulighed for at gøre mig positivt gældende, når "folk er sure". Man kan kaste sig ud i et stort artyrium eller bestræbe sig på at huske, at man sjældent er ligeså relevant for nogle, som for dem, der er sure på en.

Alle Lotte Heise indlæg tilbydes på fransk, tysk, engelsk, norsk og selvfølgelig dansk. Lotte Heises motto er "foredrag, der gør en forskel".

Danmarks vel nok mest efterspurgte foredragsholder!

Nyeste foredrag

Kaos, Kærlighed og Krybdyr
Hvis du tror, at Lotte Heise snakker i søvne, så kan du godt tro om igen! Hun gemmer nemlig krudtet til det nye show, der drager på turné i efteråret 2011!

Med vanlig sylespids præcision spidder hun Danmark og danskerne et årti inde i det nye årtusinde.

Her er nogle af de emner, som Lotte tager under kærlig behandling:
- den manglende konsekvens i folkeskolen
- dyrke sex med Batman-lignenede mand, der både er blind og døv
- teenageliv - der også omfatter en meterlang varan
- livsvigtige veninder
- de kvinder, der altid har lidt ondt af sig selv
- finanskrisen og dem, der alligevel scorer kassen
- hvorfor de STORE følelser er SÅ vigtige
- mænd, der sveder "opad"
- hvorfor hun bare ikke kan leve uden musik
- hvorfor hun elsker "indlæg"
- og farvefjernsyn, der bare er for dumt


Dette og meget mere - serveret i en crazy, cool og comedy-close stil vil sikre en aften, hvor alle lattermuskler, hele hjernen og resten af kroppen kommer en tur i den åndelige vridemaskine!

Turnéperiode: 1. september 2011 til 28. februar 2012

Kirkeforedrag
Næstekærlighed er omsorg for andre mennesker og det at føle sig ansvarlig for ethvert medmenneskes velfærd uden hensyn til hvem de er, hvordan situationen er eller hvorfor de skal have din "kærlighed" eller hjælp!

Næstekærligheden er et eksempel på en aktiv, udadvendt kærlighed.

Det er de færreste der kan sige aktivt "nej" til begrebet Næstekærlighed. Det er et smukt ord, som de fleste af os, har et forhold til i en eller anden forstand. Men det er faktisk både svært og kompliceret at være ægte næstekærlig.

Når Lotte Heise drager ud i de danske kirker med sit enkle, klare kristne budskab - vil de fleste rejse fra kirkebænken med en fornemmelse af at forstået noget grundlæggende og have lyst til at gøre en forskel - for andre og sig selv!

Lotte Heise fortæller om Næstekærlighed og Medmenneskelighed, så høj som lav, og ung som gammel næsten kan smage ordet. Lotte Heise har i over 2 årtier taget pulsen på Danmark, danskere og især vores moral, og med stor kærlighed og forståelse kommer Lotte ind på hvorfor det er så vanskeligt at gøre det rigtige - selvom man egentlig godt ved hvad det rigtige er:

- Hvorfor er der så få der rejser sig i bussen for andre?
- Hvorfor orker vi ikke snakke med den gamle, ensomme underbo?
- Hvorfor vender vi ryggen til, når vi ser et barn blive overfuset eller slået af sine forældre?
- Hvorfor gider vi helt ikke være sammen med dem der er svage og syge?
- Og hvorfor skal vi spørges før vi hjælper?
- Hvorfor findes der byer hvor ingen holder døren for hinanden?
- Hvorfor smiler vi aldrig når vi ser 3-4 mørkhårede drenge?

ØVRIGE SHOWS OG FOREDRAG
NYT: Lotte Heise - helt klassisk
Kan du nå det? - en overlevelsesguide for børnefamilier
Min far mobber bedre end din
FAR, MOR & BØRN
Det' da løgn - Lotte Heise show 2009
Skyd Lotte Heise
Vi lever for lidt!!
Damer, Duller & Drengerøve
Hvorfor skal vi ikke tro, at vi er noget?
Kvindeliv på job
Gravid og hva`så!
Dig & Mig og vi 2!
Mandfolk og søde pi'r!
Så sundt som det er sagt!
Sig hvad du mener!
Ansvar er noget man ta'r!
Hvorfor elske man(d) magt?

For nærmere information vedr. Lotte Heise kontakt: tlf. 7020 3648

Læs mere om Lottes Heise mange foredrag på Lotte Heise's hjemmeside på www.lotteheise.dk

Fra tilfreds kunde
Hej Lotte
Tak for sidst. Det var en god dag, hvilket deltagerne bestemt også syntes.

Som du ved evaluerede vi arrangementet og deltagerne blev bedt vurdere foredragsholdere og arrangementet som helhed på en skala fra 1-5 hvor 1 er det bedste.

Du fik 1,5 - det er rigtig flot. Der var ingen konkrete kommentarer.

Arrangementet som helhed fik 1,3! Det kan vi godt være stolte af

Endnu engang tak for din indsats. Jeg håber, du har lyst til at være med en anden gang

Teknologisk InstitutKlik for stort billede...  Klik for stort billede...  Klik for stort billede...  Klik for stort billede...  Klik for stort billede...

Klik for stort billede...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lotte Heise er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lotte Heise

For booking af Lotte Heise ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Lotte Heise

Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

LOTTE HEISE - NY BOG

Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig
- om at bo med sin handicappede mor

Igennem 3 ½ år har Lotte Heise boet sammen med sin handicappede mor der i februar 2011 fik en blodprop, som medførte en total højreside lammelse og Ekspressiv Afasi.

"Det betød at min superseje mor, fra at være et normalt fungerende menneske, ikke kunne ret meget selv, udover at hun mistede evnen til at tale. Hun forstår alt, men udtrykker sig umådelig begrænset. Det mentale fængsel syntes jeg var så synd for hende, at jeg lejede et hus, hvor hun kunne bo sammen med mig og mine dengang 14-årige tvillinger.

Det har været en lang, svær, anstrengende, men også livsgivende og smuk rejse.

Vi har grinet, grædt og kæmpet og det har været det hele værd, men da også en pris at betale!
Fra 1.3.2015 bor min mor nu en beskyttet bolig i Gentofte, tæt på alle sine veninder. Hun er kommet overens med at hun er afhængig af andre, har et fantastisk humør, læser hører klassisk musik og vi går stadig til koncerter og opera sammen, noget der altid uanset handicap eller ej - har været et vigtigt bindeled i vores stærke relation!":

Hør Lotte fortælle om sin og hendes mors rejse igennem 3 1 /2 i et usædvanligt bofælleskab, med tvillingedrenge, krybdyr, edderkopper og et par katte! Der kommer til at blive fældet en tåre, grint og masser at tænke over!

Nye shows fra Lotte Heise

Lotte Heise er kendt for sine meninger, og for at komme ud med dem. Lotte Heise har med sine fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog i årevis rejst det ganske land rundt med sine talkshows og nu er hun aktuel med 2 nye shows.

Lotte Heise & Kaare Norge

Julekoncert/foredrag med entertaineren Lotte Heise og guitaristen Kaare Norge

Nyt foredrag fra Lotte Heise

Næstekærlighed er omsorg for andre mennesker og det at føle sig ansvarlig for ethvert medmenneskes velfærd uden hensyn til hvem de er, hvordan situationen er eller hvorfor de skal have din "kærlighed" eller hjælp!

Nyt Lotte Heise Show

Hvis du tror, at Lotte Heise snakker i søvne, så kan du godt tro om igen! Hun gemmer nemlig krudtet til det nye show, der drager på turné i efteråret 2011!

Lotte Heise

Har du hørt "Lotte Heise - helt klassisk" på P2, lørdage mellem 16-19?

Lotte Heise

Lotte Heise
DET' DA LØGN
Turneperiode: 4. februar - 26. april 2009
ring tlf. 7020 3648 og hør på ledige dage ...
Se tourplan på: www.lotteheise.dk

Sæt kulør på Jeres kommune

Med kærlige provokationer, skæve idéer, og sjove øvelser fi nder I mod, fokus og fornyet styrke til at gøre modvind til medvind.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lotte Heise

 Lotte Heise
Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- Alex Nyborg Madsen
- Amin Jensen
- Anders & Peter Lund Madsen
- Anders Bircow og Simon Steenholm
- Anders Blichfeldt
- Anders Lund Madsen
- Anders og Bent Bro
- Andreas Ekström
- Anne Dorte Michelsen - foredrag
- Anne Larsen
- Anne Linnet
- Annika von Holdt
- Ann-Mari Max Hansen
- Ann-Mette Elten
- Ann-Mette Elten
- Arne Schumann
- Asser Amdisen
- Astrid og Kaj Kristensen
- Bakkens Pjerrot - foredrag
- Banko Carl
- Benedicte Riis
- Bengt Burg
- Benja Stig Fagerland
- Bent Fabricius-Bjerre
- Bent Falbert
- Bent Jørgensen
- Birthe Kjær foredrag
- Bjarne G. Nielsen
- Bjarne Nielsen Brovst
- Bjørn Lomborg
- Bjørn Tidmand
- Bo Østlund
- Brian Clausen
- Brian Hansen
- Brødrene Ahmad
- Bubber
- Carsten Berthelsen
- Carsten Knudsen
- Carsten Mørch
- Casper Elgaard
- Cecilie Beck
- Cecilie Hother
- Chili John
- Chili Turèll
- Christian Horn
- Christian Kronman
- Claus Elgaard
- Clement Behrendt Kjersgaard
- Connie Svendsen
- Dennis Knudsen
- Dorte Sachmann Møller
- Eliabeth Gjerluff Nielsen
- Erik Clausen
- Erik Grip - Fællessang
- Erik Peitersen
- Eskild Ebbesen
- Fahmy Almajid
- Familien Koppel i ord og billeder
- Farshad Kholghi
- Fif Beck
- Finn Majlergaard
- Firmagospel
- Flemming Jensen
- Flemming Leth
- Flemming Pless
- Frank Andersen
- Frank Esmann
- Frode Munksgaard
- Georg Metz
- Georg Ørskov
- Ghita Nørby
- Ghita Nørby & Lars Hannibal
- Gitte Koldtoft
- Gordon Kennedy
- Grethe Mogensen
- Hans-Georg Møller (Gorm)
- Helene Rosendahl
- Henning Andersen
- Henning Dyremose
- Henrik Boserup
- Henrik Byager
- Henrik Dahl
- Henrik Day Poulsen
- Henrik Lewis-Guttermann
- Henrik Palle
- Henrik Qvortrup
- Henrik Strube & Gravers Graversen
- Hilda Heick
- Huxi Bach
- Ib Michael
- Ida Bjørn Nielsen
- Ingrid Kristensen
- Ivan Z. Sørensen
- Jacob Haugaard
- Jan Gintberg
- Jan Huus
- Jan Pytlick - foredrag
- Jane Rosengren
- Jenna Christensen
- Jens Alstrup
- Jens Gaardbo
- Jens Peter Madsen
- Jens Romunstad (Biker Jens)
- Jens-André P. Herbener
- Jesper Bank
- Jesper Bo Jensen
- Jesper Grønkjær
- Jesper Jensen
- Jesper Theilgaard
- Jesper Theilgaard
- Jim Lyngvild
- Joan Ørting
- Johannes Konstantin Neergaard
- Johannes Langkilde
- John Andersen
- Julius Mygind
- Jytte Abildstrøm
- Jytte Dreyer
- Jørgen de Mylius
- Jørn Duus Hansen
- Karen Mukupa
- Karen Thisted
- Karen Thisted & Huxi Bach
- Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus
- Karolina Bogus
- Kathrine Lilleør
- Keld og Hilda Heick
- Kenneth K
- Kim Bildsøe Lassen
- Kirsten Norholt
- Kirsten Siggaard foredrag
- Kirsten Vaupel
- Kristian Skovbo
- Kåre Quist
- Kaare R. Skou
- Lars Krogh Jeppesen
- Lasse Helner
- Lasse og Mathilde
- Lasse Spang Olsen
- Leif Fabricius
- Leif Fabricius
- Lena Bentsen
- Lene Gammelgaard
- Lene Johansen
- Lene Rikke Bresson
- Line Baun Danielsen
- Lisbeth G Petersen
- Lisbeth Weitemeyer
- Lise-Lotte Lohmann
- Lissen Marschall
- Lisser Frost Larsen
- Lone Hertz
- Lone Koppel
- Lone Kühlmann
- Lone Kühlmann og Karen Thisted
- Lotte Andersen
- Lotte Heise
- Lotte Paarup
- Mads Arlien-Søborg
- Mads Christensen
- Mads Keiser
- Margaret Lindhardt
- Marianne Levinsen
- Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid
- Martin Arli
- Martin Lindstrøm
- Martin Spang Olsen
- Martin Østergaard
- Mette Frobenius
- Mette Frobenius
- Mette Fugl
- Mette Korsgaard
- Michael Falch
- Michael J. D. Linden-Vørnle
- Michael Milo Jørgensen
- Michael Thomsen
- Michael Vesterskov
- Michael Winckler
- Michael Zile
- Michele Bellaiche
- Mikael Kamber
- Mikkel Beha Erichsen
- Mikkel Gundersen
- Mille Eigard Andersen
- Mina Harding Iranzad
- Mogens Dalsgaard
- Morten Wieghorst
- Naja Marie Aidt
- Niclas Heri Jákupsson
- Nicolai Bangsgaard
- Nicolai Moltke-Leth
- Niels Barfoed
- Niels Krøjgaard
- Nikolaj Cederholm
- Nis Boesdal
- Odile Poulsen
- Ole Borum Kristiansson
- Ole Michelsen
- Ole Sohn
- Peer Kaae
- Per Pallesen
- Per Rock
- Per Wimmer
- Pernille Aalund
- Pernille Aalund og Gitte Koldtoft
- Peter A. G. Nielsen
- Peter Abrahamsen
- Peter Larsen
- Peter Lund Madsen
- Peter Mygind
- Peter Qvortrup Geisling (lægens bord)
- Peter Tanev
- Peter Vuust
- Peter Aalbæk Jensen
- Petro Mielczarek
- Povl Carstensen
- Preben Mejer
- Puk Elgaard
- Ralf Pittelkow
- Rasmus Kjær
- Reimer Bo Christensen
- Reimer Bo Christensen og Niels Chr. Jung
- Rina Ottesen
- Romantic Strings
- Rune Green
- Sebastian Dorset
- Sebastian Klein
- Selina Juul
- Sepp Piontek
- Siff Frederiksen
- Signe Lindkvist
- Sonja Oppenhagen
- Steen Langstrup
- Stefan Fønss
- Steffen Brandt
- Steffen Jensen
- Steffen Kretz
- Steven Hart
- Stig Rossen
- Stig Tackmann
- Store Nørd
- Storrygeren
- STRESS Management - Johnny Schultz
- Successful Living
- Susse Wold
- Sussi La Cour (katja K)
- Suste Bonnén
- Svindlerne
- Søren Bramsted
- Søren Dahl
- Søren Kragh-Jacobsen
- Søren Lynge
- Søren Pilmark
- Søren Østergaard
- Søs Egelind
- Thomas Blachman
- Thomas Breinholt
- Thomas Mygind
- Thomas Skov Gaardsvig
- Thomas Thaulov Raab
- Thomas Vinterberg
- Timm Vladimir og Katrine Engberg
- Torben Braüner
- Torben Jetsmark
- Torben Zeller
- Trine Gregorius
- Trine Sick
- Uffe Stenstrop
- Ulrik Wilbek
- Vibeke Hartkorn
- Vickie Jo Ringgaard